Minyonannecik 10+2 yiz hamile kaldığımdan beri saçımda geçmek bilmeyen bir kuruluk var kabuk gibi kepek kepek kalkıyor yikaya yikaya yoruldum artık saçım kuruyunca yine aynı deliricem ne sürsem işe yarar cildime nemlendirici kullanıyorum şimdilik
Ebru_ebru Minyonannecik aynı durum bende de var ama ben su içemiyorum ondan kaynaklı olabilir dedi doktorum
Ebru_ebru Minyonannecik az da olsa yine iyi ben maalesef sudan tiksindim hiç içemiyorum hap alıyorum sadece bir yudum su o kadar serum aldım su içmediğim ve bulantım için doktor hastanede kalmanı tavsiye ediyorum dedi ben çıkış yaptım ama sanırım gidip yatacağım
Merve__26 @Minyonannecik eczaneden mor prozinc şampuan alıp kullanıp denemeni tavsiye ederim. Benim saç derim çok ince hassas ve kepeğe yatkın olduğu için 15 yaşımdan beri normal market şampuanı asla kullanamıyorum. Bu şampuanı şiddetle tavsiye ederim. Yada vichy dercos Buda eczanede satılıyor biraz pahalı diğerine göre ama ben ikisini dönüşümlü kullanıyorum
Merve__26 @Minyonannecik onu bilmiyorum ama şampuan sonuçta bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum siz yine de almadan önce eczacıya sorun riske atmayın. Eğer kullanılıyorsa çok çok iyi gelecek