ZeynepAsel 39+3 bitti bugün.. Fatma anne eli otu diye bir bitki varmış aktalrarda, suya koyduğunuzda rahimle beraber açılırmış öyle duydum, varmı bilen duyan ?
Elfn ZeynepAsel evet bizzat umreden aldım getirdim faydasını yakınlarımdan gördüm kendim içinde deneyeceğim inşallah faydası olur ablamın doğumu başlayınca suya atıldı çiçek açıldıkça ablamın rahimi de açıldı sanki doğuma girmesiyle çıkması bir oldu neredeyse 😊
Elfn ZeynepAsel sadece kendime 1 tane ayırabildim vardı ama bir arkadaşım istedi ona verdim ama aktardakiler de Medine’den getirtiyorlar sadece orada yetişen bir ot çünkü 😊
Gizemhakan Bu otla ilgili bilgi verir mısınız ben ilk defa duyuyorum nasi bise niye kullanılır ne zaman kullanılır merak ettim doğrusu 🤗
Elfn Gizemhakan Fatma ana eli otu deniyor Medine de yetişiyor rivayete göre doğum sancısı başladığı andan itibaren suyun içine atılır suyun içerisinde çiçek açılmaya başladıkça annenin rahminin de açıldığı söylenir çoğu kişide de faydası bilinir hatta bu otu çocuğu olmayanlar için de kullanılırmış o zaman suyu içiliyor diye biliyorum 😊
Gizemhakan deletedmom11 he sen o yüzden doğuma erik dalıyla gitcem diyooon😁 aşk olsun insan bizede söyler 😁
Fatmaunlu Meryem ana eli otunda deniyor.deneyen herkesten faydası olduğunu duydum suyunu içmekte bir zarar yokmuş tabi fazla olmamak kaydıyla birde Doğumdan sonra hemen Sudan çıkarmak gerekiyor yoksa rahim açılmaya devam edermiş.
deletedmom11 Deryalp ben yurt dişndym cnm amsterdamdan aLdm LaLe bahçesi tarafnda binbir çeşit bitki wardı denk geLdim sordum zaten 2 € werdim ucuzdu yani internette baya hamileleri sömürecek fiyatları war resmen otun yerine büyümemiş sapLarını satıyolar oda nasıL açıLsın ki çok saçma
deletedmom11 Gizemhakan hahhaa deLi hiç öyle düşünmemiştim 😂😂 ben herkese söyledm ki böyle postlarda ottan bende aLdm dedm hep kız sen görmemişndir
Gizemhakan deletedmom11 aahah 🙂 farketmedim vallahi hic görsem atlardım hemen neyse gec değil bende alıp erik dalıyla gitcem dogumhaneye 😀 aktardami buldun kiz
deletedmom11 Gizemhakan ama eğer biLindik bi aktar warsa getirtebilir yaninyada nerde satıLır söyleyebilir satan otçuLar war diye biLiyorum 5-10-15 Liraya ama fazLası weren olurmu biLemem
deletedmom11 Gizemhakan ben geçenLerde nette araştırdm bi soran oLdu resmen boy boy sapLarı koymuş resim şekLinde bide normaL ot koymuş en pahaLısıda o yanLız diğer sapLarda boyuna kenardaki azcıcıcık otuna göre fiyatLamış sanarsın aLtın satıyo waLLa imkanım oLsa türkiyede oLsaydım yani kasasıyLa aLır isteyene postaLarım kargosunu ödesin aLsın herkes derdim o kdr gözü dönmüşki insanLarın ticarette bebek doğuracak insanLarı biLe sömürüyoLar