Senasoy16 Kızlar selam, 28+0 haftamdayım. Bebek bazen aşırı hareket ediyor sanki titreşimde gibi😂 içeride disko var gibi hissediyorum bu kadarı normal mi ki
sacmalamakizim Senasoy16 Ahahah o haftalarda aynısını yaşamıştım 😂 şimdi 32 haftalığım hala aynısını yaşıyorum, normal bence aksine hareket etmese endişe ederiz. 😊
Gokturkmom_ Gldrn58 33+5iz 4.5a kadar durmadığını biliyorum zorla uyuyorum 😂 dönüyorum falan belki faydası olur diye daha da coşuyor
akkaya_1234 Gldrn58 ya ne güzel bende bazen hareket ediyor o da çok güçlü değil 23 olduk bugün bakalım artarak devam edecek mi hareket nasıl olacak heyecanla bekliyorum 🤗
Senasoy16 Gldrn58 sacmalamakizim İyi şükür normalmişiz 😂🥰 bakalım doğduktan sonra da böyle hareketli olacakmı kızım.
Zeynep9120 Senasoy16 benm kızım ultrasonda genelde uyurdu dktor bana öksür derdi karnımı sallardı uyansn dye ama smdi ıkncıye hamileym cnsiyeti erkek yani ultrasonda film izler gibi izliyoruz jimnastk yapıyo resmen ters takla atıyo yani yuzu yukarı bakarken bi bakıyorm dönmüş aşağı ayagıda hep sagolsun idrar torbamın ustunde habire tuvaletteym dahada 18 haftalıgız 😂😂🤭
sacmalamakizim Senasoy16 Bu sene ki kızlar baya kıpırık sanırım 😁 benimde kızım olacak ilk kızımdan aşırı hareketli 😂
GamzeeeYigittt Uff benimkide öyle asla uyutmuyo gündüz desen organlarımla dalga grçiyor resmen her birinin yerini değiştirdi😁😁😁 Ama 32 den sonra hareketler azalıyor merak etme. Şuan okadar değil mesela gün içinde belli zamanlarda hareketleniyor
akkaya_1234 Senasoy16 ay geçen benim de birden içimde büyük bir hareketlilik oldu kalbim çarptı biseyler oldu acaba tekmeleri benim kalbimi mi hızlandırıyor cok ilginç her yerimde hissettim ama bi kere falan oldu böyle