Nasirliiii Pinkyy Bende askili dusunuyodum ama emin degildim kizlar sagolsun askili iyiki bel ve karin bolgeni inceltio onu dusunmek lazim bence cnm ama indirim var ve ben dogumda burda olmicam yurt disi kargo da olmagidi icin mecbur alcam
Sevdaliza Nasirliiii yamunanın modellerinden beden ölçülerine baktım tahminimce 60lara kadar çıkarsın bebek çok küçük şuan hele son aylar 64 bile olabilrisin tanına almayı düşünüyorsan S beden sana en uygunu 64-74 kilo arası S bedene eş değer istersen yamuna korseye girip kiloya göre beden tablosu var ordan sende takabilirsin
tudem Grycaglar merhaba ben de askısız lateks almayı düşünüyorum. 30 haftalık hamileyim 69 kiloyum şu an. 73-74le kapatırım inşallah, boyum da 1.65. Hangi bedeni önerirdiniz bana ?
Meryemim Pinkyy merhaba ebende 30 haftalık ikizlere hamileyim.yamunanın m bedenini aldım.ilk zamanlar muhtemelen olmaz diye düşünüyorum.çarşaf sararım yada uygun bi korse alırım dedim.
Pinkyy Meryemim benimde aklımdan geçti penyemin üstüne takarım filan diye düşündüm,model olarak hangisi peki sizin aldığınız şimdi iyice bakıp karar vericem alıcam,indirimi kaçırmak istemiyorum
Meryemim Pinkyy Benim aldığım model bu indirimde geçerli değil galiba.Sayfaya baktım yoktu.ismini bilmiyorum ama yamunanın standart lateks korsesini aldım bir önceki indirimde
Hiradila Bende sezaryen olucam bu korseyi taktıgın zaman dikisini kapatıyormu yoksa altındamı kalıyor cünkü sezaryen yeri baya asagıda
Nasirliiii Hiradila Canim uzunluk 30sm oluyo bi kendinde olc derim bak nereye dusuyo uzun olsugunu aoyluyorlar ben canli gormedimde
Gmzcngi Nasirliiii kalıpları cok kücükmüş canım bir yakınım m almış cokta kilolu değil ama icine girememiş bende düsünüyorum ama kaç beden alsam kara kara düsünüyorum🙈
Nasirliiii Gmzcngi kilosu ne kadarmis kizin? Ben kendilerine yazdim hemen cevabladilar beni normalde xs beni sıkıyo yani bedenime uygun bana bi olcu buyuk al dediler s olcusu askili istiyordum baktim tukenmis dusunuyorum o zaman askisiz alim ben 😕
Nasirliiii Meryemim canim bir onceki indirim ne zamandi? Sen ne zaman aldin simdi olculerin cogu yok bekliyorum bende
Tugbasss Nasirliiii evet yamune almalısın ve bence latex askılı çünkü sırtı ve popoyu da toparlıyor dik durmayı sağlıyor kullandım şuan gebelikten kullanamıyorum
Nasirliiii Tugbasss ya canim bende onu cok beyendim olcu tukenmis bekliyorum indirim olmasa mecbur indirimsiz alcam hangisinden aldin sen?