Sudemurat gezentianne bana sormadılar bile😂 bebeği babasına verdikten sonra bı baktım biri damaryolumdan ilaç veriyor bana 2. Saniyesi yok bende 😂 kalktığımda hemşire güldü hatta en hızlı uyuyan hasta sensin sanırım dedi gülerek bitir sezeryani
ataninannesi2024 Merivvv spinal denendi başarılı olmadı genel anestezi oldum baş ağrım olmadı uyanır uyanmaz acı hissetmeye başladım. Spinal denendiği için iğne yerinde belimde ağrı oluyor
Deniz4848 Ben çok korktuğum ve panik atağım olduğu için iki doğumu da genel anestezi ile yaptım. İkinci bebeğimi geçen hafta doğurdum ameliyathaneden odaya gidene kadar ayıldım hiç de başım agrimadi hemen bebeğimi emzirdim
Mucize-1 Deniz4848 bi sıkıntı yaşamadın yani dimi canım maşallah bence yıkmaya göre doz arıyorlar uyutuyorlar bence ya
_gulsum Deniz4848 bende de panik atak var bayilmaktan da normalden de korkuyorum ilk hamileligim 34 haftalık olduk doğum yaklaştıkça strese giriyorum 🙈
rosatue bengu_10 Ameliyat denebilecek düzeyde değildi. Endoskopi, kolonoskopi gibi basit işlem geçmişim var sadece. İstisnasız olarak hepsinde uyandım. Yeniden ve yeniden ilaç verilmesine rağmen tekrar uyandım. Rahmetli dedemin de ameliyatlarında ayıldığı söyleniyor. Kızım da endoskopi esnasında uyanınca emin olduk genetik bir aktarım var sanırım. Doğumdan önce ben anestezi doktorunu bu konuda epey darladım. Spinalde mümkün olmadığını söyledi sorun da olmadı şükür.
Mucize-1 Nurtanesi89 doktorum son ana kadar bana bağlı olduğunu söyledi bende genel anestezi istiyorum çünkü igne vurulan yerde omuriliginde ameliyatım var ne istersen onu yaparız dedi doktor
Nurtanesi89 Mucize-1 yani canım bele koca bir iğne sokuyorlar sonuçta h riske atma genel yaptır 👍Önce sağlık…
Mavideniz61 Merivvv ben 15 gün önce spinal oldum , çok memnun kaldım , ilk iki sezaryenim geneldi , spinal çok iyi çok ağrı sızım olmadı , bulantı vs de yaşamadım
Tchranne Merivvv Miyom ameliyatını genel doğumu spinal olan biri olarak yazıyorum ki kesinlikle spinal.Genel anestezi sonrasi acı ile uyanmak ve günlerce kendine gelememek var spinalde biraz sabır ve cesaretle girip sonunda rahat etmek var.Agrim olmadı çok ayağa kalktım gecesinde ikinci gün kızıma tek başıma baktım bunda da spinal düşünüyorum Bir tek baş ve omuz ağrım oldu iki gün o da başımı çok hareket ettirdiğim için olmuş bunda ona dikkat edicem
Dmlakrbg Yazmelegi_ yani neticede bir ameliyat gibi düşünün. Uyanınca o ağrıyı çok hissediyorsunuz. Belki sizi uyandırmadan ağrı kesici falan yaptılarsa. Çünkü sezeryan dahil kaç ameliyat geçirdim. Hepsinin ilk uyanma hali iğrençti. Ağrıyla açtım gözümü. 🥹
Yazmelegi_ Dmlakrbg evet o konuda haklısınız, ben apandist oldum bademcik oldum hepsinde genel anestezi aldım ama hiç birinde sıkıntı yaşamadım ya kişiden kaynaklı bilemiyorum.
Feyzanurguc mervemurat16 anestezi verildiği için belli bir süre açlık istiyorlar tam saatini bilmiyorum ama aç karnınıza içtiğimiz acı kahve nescafe falan bulantı yapmıyormu en korktuğum o,bu doğumumda zorunlu sezaryen deniyor ya kusarsam ya öğürürsem diye korkuyorum çünkü normalde bile kusarken can çekişirim ağlar zırlarım asla dayanamam
mervemurat16 Feyzanurguc ben yemek yedikten hemen sonra içmiştim ki türk kahvesi içen biri değilim genel olarak kahve içmem hifif bir tiksinme oluyor ama öyle öğürtecek kadar değil
Lyla_46 Deniiizzz benim bebeklerimde ikiz erken doğum riskim var şuan 34 hafta olacak pazartesi günü sizde böyle bir durum var mı kaç haftalık iken doğum yapacaksınız
Deniiizzz Lyla_46 ahhhhhh benim canımmmmmm inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim sana biz daha çok küçüğüz teyzesi 11 haftalık bizim rabbim bana da o aşamalara gelmeyi nasip etsin ama sana bir şey söyleyebilir miyim abimin işinden dolayı çok kadın doğum doktoru tanıdığı var hatta biri de kağan Kocatepe ben de biraz panik olduğu için hangisiyle konuşsam ne dediler biliyor musun 34. Haftayı geç korkma erken doğum bile deniliyorsa ona 34. Haftadan sonrası bizim içimiz rahat ikizlerde biz 34. Haftadan öncesine panik oluyoruz demişti beni o kadar rahatlattılar ki böyle diyince çünkü ikizler de erken doğum riski var diye korkutmuşlardı beni konuştuğum o 3 doktor da içimi rahatlattılar. Sana bir şey sorabilir miyim bu da benim için çok önemli sizin ikizlere fetal dna yapıldı mı?
Lyla_46 Deniiizzz evet 34 hafta kritik hafta ciger gelişimi için bugün 34 olduk bu haftayı da atlatırsam inşallh bişi olmaz çünkü ben 28 haftalık iken sancılanmaya başladım 🥹Fetal dna gelince ben hiçbişi yaptırmadım canım sadece deteylı ultrason yaptırdım 22 haftalık falan iken
esrameva Bende anksiyete ve panik atak var o yüzden genel anestezi ve sezaryen istiyorum benim tercihim dışında bir şey yapabilirler mi ki sonuçta rahatsızlığım var ilk doğumum da sezaryendi
Mervedezz happyprincess_06 arkadaşım bana lütfen deyin ki bu spinal olursam ameliyattan çıkar çıkmaz acı hissetmeyeceğim değil mi? Genel anestezi de daha ameliyathaneden çıkmadan dikiş yerimi hissettim öldüm öldüm dirildim. 12 yıl geçti üstüne normal istedim ama yapmıyorlar yine sezeryan olcakmışım inan ki normal daha iyiydi ya.
Mervedezz Meryeli evet hayırlısı ama ilk doğumum normaldı ikinci genel anestezi ile sezeryan oldu berbattı. Kaç hafta kendime gelemedim acıdan . Ne ağrı kesici bişi yaptılar çok korkuyorum
Feyzanurguc mervemurat16 arkadaşım yeni sezaryen oldu o gaz çıkaramadığı için sadece kahve su demişler yemek vermemişler ve ben kahve aşığı olsam da aç karnıma kahve içsem şimdi bile kusarım narkozu atmak için de kahve birebir diyorlar biraz tedirginim açıkçası ilk olacağı için başıma ne geleceğini bilmemenin de endişesi var
Dmlakrbg Deniiizzz tabi illa ki risk var. Ama anestezinin de riski var. Bu işi yapan insanlar artık ehlileşmişlerdir. Normal doğum dışında hep bi risk var aslında.