1Anneadayiiii Hanifebulucc diş için ne önerebilirim bilmiyorum ama baş ağrısı için buz koyabilirsin canım beni rahatlatıyo buz koyup karanlık sessiz odaya geçip yatıyorum geçmiş olsun 💐
Deniiizzz Hanifebulucc ahhh ah muhtemelen diş ağrın başına vuruyo hamilelikte de diş tedavisi belli zamanlar dışında sanırım olmuyor parol dışında da hiç bir şey kullanamazsın. Ama sen yine bir doktoruna tanış baş edemezsen illa bi hal çaresini biliyordur.
_busss Hanifebulucc benimde aynı dolgu düştü ağrım yoktu geçici dolgu koydular dolgu büyük olduğu için dünden beri ağrıma başladı:(((
Merve034 İlk uc ay ve son üç ay dış tedavisi yapmıyorlar canım. Allah yardımcın olsun bende yaşadım 4 aylık olduğum için kanal tedavisi ve çekim yaptılar uygun olduğum için. Biraz daha sık dişini tuzlu su gargara yap sürekli. Rabbim şifa versin
_busss Merve034 sonrasında bir sorun yaşadınız mı benimde 14 haftalıkken yapılacak tedirginim açıkçası
Merve034 _busss yok canım problem yaşamadım sonra . Ama hamilelikte kan basıncı yüksek olduğu için dis sağlığına ekstra dikkat etmek gerekiyor. Fircalamayi iyi yapman gerekiyor
Canh20 Baş ağrısı için aktarcılardan migren taşı satılıyor ben de başım çok ağrıyor onun için sürüyorum bir de buz uygula
Ays_12 Diş ağrısı için karanfil yatıştırıyor bilginiz olsun . Yakın arkadaşıma doktor tavsiye vermişti.