Ben ilk çocugumda kontrollere oruya gidiyordum arada tabi özele gidiyordum ve son zamanlarda 37 haftalıkken kan vermişdim doktor normal dedi ve nstye gönderdi ama o zaman bende gebelik zehirlenmesi varmş nst de çıcukdan oksijen çıkmadı beni acile gönderdiler orda dalga geçer gibi işlem yapıldı güldüler ve orda ultrosanla bakacaklar acemi biri geldi dogru düzgün bir şey bilmiyo serum baglancak dediler eşim çık dedi özeldeki doktora gittim hemen yatışa aldı şimdi tekrar hamileyim çam sakuraya gidiyordum yine kontrollere detaylı ultrosana girdim doktorun asistanı bakıyo doktora dedi ki bebek yüzünü göstermiyo kalbini göremedim dedi doktor da ugraşma tekrar randevu alıp gelsin dedi ve eşimle özel hastane araştırmaya başladm ilk dogumu mu bht de yaptım çok da memnundum ama şimdi fiyatlar çok pahalı ve tavsiye üzerine özele gittim ilk defa gitmeme ragmen memnun kaldım doktordan ilk gebeligimde zehirlenme olunca doktor tansiyon dengeli dursun diye ona göre ilaç başladı çam sakura öyle bir şey yapmadı hiç burda yorumları okuyunca korkuyorum orda dogum yapmak istemiyorum birde sezeryan olcam iyice korkmaya başladım şimdi Rabbim bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah