Esrakckaa Kizlar bugün doktora gittim Hic birsey gorunmedi.. ama bügün test aldim sabah 2 çift çizgi cikti. Ne demek simdi, app uygulamam 6+3 diye yaziyor. Ama doktor dedi belki daha cok Kucuk yolda, yada dis gebelik …
Baby_B Esrakckaa uygulmaya bakma canim sen Rahim kalinlasmasi vs var dedi mi Kese olusmadan önce belirtiler oluyor o sekilde
Berivanturan Esrakckaa İyi geceler cnm benimde teste pozıtıf kanda da 501 çıktı hafta olarakta 5+1 di doktor bana da daha çok küçük olduğu için kese göremeyiz ama yıne bakalım dedi görünmedi agbı 10 gün sonra gel yine kana bakarız saglıklı mı fıs gebelik mi bakarız dedi ama daha yeni olduğu için kesenın görünmemesi gayet normal
Esrakckaa Baby_B Hayir oyle birsey demedi , sadece hiç birsey görünmüyor vs belki yolda. Yada daha 3 haftalık. Ama benim anlamdim şey benim testimde 2 çift tam kirmizi çizgi vardi
Baby_B Esrakckaa kese 4.haftadan sonra gorunuyor genelde 1 hafta sonra tekrar gidersiniz Beta hcgnizi takip edin 2 gunde 1 kan verin 2 kati artmasi lazim
yigitinannesiiiii Esrakckaa aa çok ilginç belki beta değerin yeteri kadar yüksek olmadığı için kese gözükmemiş olabilir geç döllenmedir muhtemelen
Esrakckaa yigitinannesiiiii Bende oyle tahmin ediyorum ama son regl tarih 25 eylul. Normalde 6+4 görünecekti , ama yok ..
Esrakckaa Berivanturan Demi ama benim regl 25 Eylül de başladi son regl ama biraz tuhaf , 6+4 olmam gerekiyor
Berivanturan Esrakckaa bilemedim ama daha erken bu hafta içi gidince bakalım ne diyecekler belkide kullandıkları cıhazlada alakalı olabilir
Abcdfghe Benimde adet gecikmesinin 2.günü=2422 4.günü=8230 çıktı. 2 günde 4 katı arttı. Buna rağmen doktor alttan bakmayla anca çok küçük kese gördü. Kesin bişi diyemem pazartesi gel dedi. Bende buna şaşırdım bakalım pazartesi ne diyecek. Son adet tarihine göre doktora gittiğim gün tam 5 haftalık gözüküyordu.