Ebru_ebru Bende bir şey sorabilir miyim üst bacaklarda sızı normal mi ilk gebelik benim de bilmiyorum da 🤷♀️ 14+1 haftalığız daha ama gece uyurken de oluyor gün içerisinde de tavsiyeniz nedir?
Mrvzkc Ebru_ebru ona benzer şeyler ilk aylarda bende çok yaşadım magnezyum o tarz şeylere iyi geliyor normal benimde bel ağrım sırt ağrım çok oluyordu ve bacaklarıma vuruyordu uyutmuyordu resmen sonrasında magnezyum takviyesiyle ve 2.trimester döneminde azalarak bitti diyebilirim o şikayetlerim
Ebru_ebru Mrvzkc inşallah bende de azalma olur mide bulantısı yeterince öldürüyor beni magnezyum için 12.ayda doktor randevum onu bekliyorum devlet hastanesine gittim dün serum aldım ayak ağrısı için normal dedi birşey vermedi 🤦🏼♀️
Dilhun Mrvzkc değildir bence. Sonlara dogru bunlar daha cok oluyo. Bi tarafa toplanıyo, karın geriliyor kasık ağrısı oluyo. Su ya da kanama ya da hareketlerde bi sorun olmadığı sürece hepsi fizyolojik.
Limon06 -Papatya33 bende dogurmak istemiyorumdur diye agliyor dum acının şiddetini gerçekten unuttum 14 ay olacak ama.hic kolay değildi onu unutamıyorum çok hazırlıksız yakalanmıştık 🙂
Limon06 Mrvzkc evet etmeye bilirsiniz ben normal poliklinik muayene gttim nst de sancim çıktı sadece bebek çok hareket etmişti o gece onu hatırlıyorum beni itekliyor gibiydi ama nst anında filan bir şey hissetmedim hareket ediyor du sadece
skulentizm 38+3üm ben de anlayamıyorum sancı mı değil mi 😅 altımda baskı var ama sürekli devam eden bi ağrım yok. Sabah kalktığımda ya da geceleri oluyor