SeldaKorkmaz Hanmoncel Benim bulantı ve kusma devam ediyor ilaç kullanıyorum onun için, 18 haftalık göbeğim bu hafta fazla büyüdü hamile göbeği olmaya başladı 🥰🥰
Bebekmert Hanmoncel bulantilar tam bitmiş sayılmaz arada tutuyor yine . Bel ağrım oluyor. Göbeğim henüz hiç yok bende merakla bekliyorum büyümesini . Cinsiyeti de öğrenemedik göstermiyor
Hanmoncel SeldaKorkmaz benım kı sadece sabahları oluyor gün içerisinde çok şükür olmuyor artık benimde göbüş çıktı kendımı hamıle olarak görüyorum artık 😃
Hanmoncel Bebekmert cinsiyet bende ogrenemedım ya daha göstermıyor kapalı başak aradı dedı renkli ultrasyonu bekliyorum bakalım orda net bısı derler inşallah
Sila_aylin66 Kızlar bende bulantılar falan devam ediyor ve aşırı iştahsızım hiç birşey yiyemiyorum vücudum iyice dirençsiz kaldı bu bir aydır ikinci kez hastalandım ama hala atlatamadım acile gitsem serum takarlar mı vitamin için sizce
Hanmoncel Sila_aylin66 geçmiş olsun şansınızı bı deneyın istersenız kendınıze gelirsiniz daha ıyı olur
Bebekmert Hanmoncel valla benimde tek umudum detaylı ultrason bakalım onda görülecek mı ilk bebeğim kız bunu da kız istiyorum ama nasip
Hanmoncel Bebekmert Hanmoncel hayırlısı Rabbim gönlünuze göre versın benim de ılkı erkek bu da kız olsun istiyorum Rabbim nasip ederse sağlıkla inşallah
Sila_aylin66 Hanmoncel hiç birşey yapmadılar vitamin falanda yapamıyoruz dedi hafta içi kontrolüm var iyileşmezsem birde kadın doğum Dr sorucam vitamini