Serenkrglmz Kızlar 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde 2 buçuk sene önce tetenoz aşısı olmuştum araştırdığımda 5 yıl gerek yok deniliyor doktorum yapalım diyor sizin doktorlarınız ne diyor bu duruma Kaçıncı haftada oldunuz bide şimdiden çok teşekkür ederim 😇
Poncikler Serenkrglmz ikinci hamileliğim de yaptırdım bir doz kızım 3yas 10aylik ve şimdi 30haftalik hamileyim sağlık ocağında tetenoz aşısı yok dediler sıkıntı varmış eczaneden alabilirsiniz isterseniz dedi hemşire kendi Dr sordum oda gerek yok dedi ztn kendileri aramiyor ben ben her hafta arıyordum aşı geldimi diye Dr gerek yok deyince aramıyorum artık sağlık ocağını
14022024 Serenkrglmz ben ilk hamileligimde ve doğumdan sonra olmak üzere 5 dozuda yaptirmistim 5 sene sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar yapılmadı bana ama siz tek doz yaptirdiysaniz sadece hatırlatma dozu olarak yapılabilir saglik ocağındaki ebem bu şekilde demişti banada
birbilgetkn Serenkrglmz benimde ilk doğumum 4 sene önce oldu bu hamileliğimde koruması devam ediyor diye olmadım doktorda gerek görmedi
Serenkrglmz 14022024 ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum daha sonrasında ebem ve doktorum önermediği için olmamıştım sanırım koruyuculuğu kalmadı o zaman
Serenkrglmz 14022024 ilk hamileliğimde 2 doz olmuştum daha sonrasında ebem ve doktorum önermediği için olmamıştım sanırım koruyuculuğu kalmadı o zaman
Bts1501 Serenkrglmz 6 yıl arayla hamileliklerim var tek doz oldum her ikisindede yeterli dedi hemşirem