husnacalisir Dogum kontrol hapi kullaniyordum 1 ay once biraktim. 5 gun once adet gormem gerekiyordu, olamadim daha. Hapi kestikten sonra normal bir durum mu bu?
Kubraakgn0 husnacalisir Test yaptın mı canım ben bıraktıktan sonrada düzenli olmuştum 2. Ayda hamile kaldım ama ilk aydan da tutma ihtimali var tabiki
Hshshzgsghzhshs husnacalisir benim yakınım hapı bıraktıktan 3 4 ay sonra olmuştu adet olabiliyor yani normaldir
husnacalisir Kubraakgn0 yok test yapmadim Hamile olmadigimdan o kadar eminim ki :D baska yolla korunmaya baslamistik o yuzden rahatim ama yine de aklima dusuyor olabilir mi acaba diye :( hic istemiyorum cunku bu aralar belki baskasinin basina da gelmistir bu gecikme diye bi yazayim dedim ilk defa hap kullandim 6 ay kadar. Yoksa yarin test yapicam
Kubraakgn0 husnacalisir Anladım canım istemiyorsan başka tabi rabbim isteyenlere nasip etsin ama ne bileyim spiral kullanırken bile kalan var ya acaba mı dedim 😂
husnacalisir Hshshzgsghzhshs 3 4 ayda cok uzunmus neyse aradigim cevap buydu ama yine de icime kurt dustu test yapayim da kafam rahat olsun 😅