Kardenizz Kızlar 15. Haftamdayım gebelik takibi ya da dersi için henüz beni arayan yok siz kaçıncı haftada gittiniz kendiniz mi gittiniz aradılarmı ben pek bilmiyorum bilgilendirirmisiniz
Baby_B Kardenizz devlette 20.hafta itibariyle Özelde degisiyor Benim gittigim hastane carsamba gunu baslicak 21.haftadayim gidicem
Busecan Baby_B ben özele gidiyorum da hiç bu konuda bilgi veren olmadı ilk kez duyuyorum. Hastane uzak olduğu için gidemem ama devlet de nasıl oluyor bilginiz var mı acaba
Baby_B Busecan her hastanede olmayabilir. Devlettede gittiginiz hastaneye sormaniz lazim Internete adini yazip bakin Varsa cikar zaten Kendiniz basvuruyorsunuz
Kardenizz Busecan evet bende özele gidiyorum benimde uzak devlette sitede görünür yoksa görünmez galiba ben baktım ama sağlık ocaklarında da veriyolar diye duymuştum
Uzgnsrt Doktor muayenesinden önce ebeye gidip tansiyon olcturuyorsunuz ya orada sorun gebelik okulu var mı diye ? Varsa size günleri söylüyorlar ilk gebelikte bence herkesin gitmesi lazım.
Kardenizz Uzgnsrt ben henüz aşı da yaptırmadım ama doğru dediniz 5. Aydan sonra yaptır aşıyı demişti doktorum ama sağlık ocağına aşı için gittiğimde bi sorarım bakalım ne diyecekler teşekkür ederim🌸
Busetacir Kardenizz kontrole gitfiğimde hemşire söylemişti bana, numaramı haftamı vs kaydetti ararız dedi. Senin bilgilendirmen lazım