Ask45 Acil yardımmm🙏 İdrar testlerim pozitif cıkıyor adetime 4 gün var ama kanda cıkmıyor. Böyle bişey yaşayan oldumu
Masalceylan Ask45 benimde pozitif çıkmıştı belli bi çizgi vardı ama kan verdim bugün negatif çıktı testlere çok aldanmayın şu aralar çoğu test yanlışlık veriyor
zlemceylan Ask45 https://mutluresim.com/ bu sayfaya fotoğrafınızı yükleyin sonra linki kopyalayın buraya yapıştırın
Masalceylan Ask45 en doğru sonucu adetiniz geçtikten sonra kaset test ve kanla alırsınız bence çünkü insan böyle sürekli test yaptıkça dahada stres oluyor
Mavili1480 minikmucizemm_ Hiç duymadım ben markasını bilmediğim pembe kapaklı test denedim doğru çıkmıştı
zlemceylan Ask45 yükledikten sonra da link veriyor sağda linki kopyala diyor onu kopyalayı burada yapıştırın
cauuv1 Ask45 bende de böyle cıkıyodu ama negatif adet oldum. Yalancı pozitif artımed e inanmayın kan dogrudur hayırlsıı olsun
zlemceylan Ask45 canım var gibi görünüyor ama bence prodoctor erken gebelik testi dene ya da başka gebelik testi dene bi bu marka yalancı pozitif de gösterebiliyor