Rabiamina Gokturkmom_ benim bir sonraki hafta nst. Bu hafta gittiğimde resmen su içtiğini gördüm çok tatlıydı. Ultrasonda görünenle aynı olacak mı çok merak ediyorum 🥰
Gokturkmom_ Rabiamina hahaha bende 31 de gitmiştim dil çıkartırken yakaladık küçük beyii😂ayy bend e çok merak ediyorum bakalım annelerine çeksinler 😂
umycnr94 37+4den sesleniyorum tünelin sonu yok gbi 😄 artık aşırı bunaldim bende eski halimi nesemi enerjik halimi özledim pantolon gymeyi saçımı boyatmayi ne blym kendimle ugrasmyida özledim kendimi bitik hissedyorum
zbanucr Sıkılanlar diye başlık atılmış sıkılmadım diye cevap veriliyor. Evet en çok anne sizsiniz 🙄 kesinlikle ben de çok sıkıldım 34. Haftadayım. Ne geçiyor ne bitiyor. Hayırlısıyla sağlıkla doğsaydı bebişim ben de babasının kucağına verseydim. Biraz da o taşısın ayol.
Hacer65 Zuluss Kızlar 38 den sesleniyorum, tünelin sonu çok garip bı yere çıkıyor , nefes alma, yürüme , uyuma gibi yetilerinizi kaybediyorsunuz 😂😂 Sağlıkla kucağimiza alırız hepimiz inşallah 🌸
Mlsaa99 akkaya_1234 bu seni ilgilendirmez istersem baska sacma bir sebepte gosterebilirim yorum yapmak sana kalmadi. Keyfi yere sezeryanda olabilirim bu benim tercihim neymis bu kadar sacma bir sebep gormemismiş . Saglik sorunlarimi sana burda anlaticak degilim sen bilemezsin benim vucudum icin normal dogumun iyi gelecegine güldük eglendik biz onu konusurken sana gerek yoktu .
sacmalamakizim Zuluss Sanırım aynı hafta aynı günüz sizinle 😍 32+5 olduk 2. Hamileliğim bazen çok zorlanıyorum, bir an önce zaman geçse de doğsa diye bekliyorum. 😂
Mucize19 Ben 1 sene hamile kalmış olacam nisan da hamile kaldım bebek düştü hemen ardından tekrar hamile kaldım ara da 1 ay var hala hamileyim. Nisan da doğuracam inşallah. Ben ne yapayım peki 🤦🏻♀️hiç zaman geçmiyor hiçç
akkaya_1234 Lumos ya bende dikkat etmeye çalışıyorum ama tok olursam yüksek çıkıyor yarı aç yarı tok olursam normal çıkıyor bu arada iştahım açıldı canım yemek istiyor sanki hep aç mış im gibi hissediyorum