Ervazengin01 Kızlar mide yanmasına ne çözüm öneriyorsunuz. Şuan 31 haftalığım ve yanmalar olmaya başladı. Çok rahatsızlık veriyor.
Annelikmghb Ervazengin01 ben gaviskon kullanıyorum bana cok iyi geliyor hemen kesiyor. Yağlı tuzlu hamur işi paketli gidalar yediğim zaman cok oluyor onu fatkettim
Asdfg2113 Ervazengin01 yağlı yememeye dikkat et özellikle gece uyumaya yakın saatlerde ben süt içiyorum bana faydası olıyor gibi bol su bide doktorum biraz yüksekte yatabilirsin demişti yastığını
Giiz54 Ervazengin01 doktorum tenine şurup ve nexıum hap yazdı kendime geldim uyuyamıyodum mide yanmasından şimdi ağır şeyler de yesem hiç olmuyo sizde doktorunuzdan isteyin mutlaka
Ervazengin01 Annelikmghb gaviskon şurup gibi demi doktor yazıyor mu onu ben kendim mi alicam gebelerde sakınca yok demi
Ervazengin01 Asdfg2113 yediğin agiziniza geliyor mu bazen gece geliyor benim o yüzden bırak yüksek mi yatmak gerek
Ervazengin01 Giiz54 bende de serin şeyler yemedim sürece hep yanıyor ne yersem. Çorba olsun başka şeyler olsun. Sanki ateş yiyor gibiyim
Giiz54 Ervazengin01 hamilelikte çok normal bu ara da yanlış yazmışım rennıe şurup kullanın rahat edin çok etkililer
Misskokulum Annelikmghb tahin 2 kaşık yiyin etkisni göreceksiniz ben sık kullanırım çok faydasını gördüm
Havva_s34 Ervazengin01 soğuk süt şak diye kesiyor ama bir saat sonra başlıyor yine. Sodanın çok faydasını gördüm bende kesiyor. Bide aşırı yeme yada kendini çok uzun süre aç bırakma. Tatlı yemek bende yanmayıda arttırıyor geç saate bırakma. Çok muzdaribim bende bu konuda