Bsnrarmgn Düşük yapmamam için bana progestan hap verildi. Çok bas dönmesi yapıyor mahvediyor insanı diyorlar. Doğru mu? Fitil mi almam gerekiyordu?
0104 Bsnrarmgn evet hap biraz etkiliyor ama doktorun ne verdıyse onu kullan bence banada cok yan etkı yaptı ben gece uyumadan atıyordum doktorum oyle soylemişti
Huzurluve Bsnrarmgn 2 3 hafta sonra baş dönmesi falan kalmıyor vücudunuz yutmaya alışıyor. Fitil olarak kullanırsanız eliniz temiz olsun enfeksiyon olmasın aman
Asdfg2113 Bsnrarmgn bende hamileliğin basında kullandım ben bilerek gece yatmadan kullanıyodum ilk basta yazdığı fitildi zorlanınca agızdan olanı yazdı oyle cok kötu yapıyor diye bişey diyemem yani uykum geliyodu benim sadece
Cagldemirs Bsnrarmgn progestan genelde hem ağızdan hem fitil olarak kullanılabiliyor daha rahat oluyor fitil olarak doktorunuza bir danışın isterseniz
Huzurluve Bsnrarmgn ilk haftalards sabah içinde bı 15 dk uzanırdim, insan etrafı bile net göremiyor halsizlestiriyordu çok normal. Ben şimdi içip örgü örüyorum 😅
Halime4 Bsnrarmgn Her iki şekilde de kullanılıyor aslında bende kullandım uzun süre düşük tehlikem vardı kanamam gelmişti Fitil olarak daha etkili demişti doktor içtiğinde öyle yan etkileri oluyor