Baby_B Normalde haftaya gidicektim ama bazi rahatsizliklarimdan dolayi bugun gittim Bebis iyi cok sukur🩷 Bebislerin kilosu boyu nasil🩷Nasil gidiyor
Canparee Baby_B ben de 14 kasımda detaylı ultrasona gideceğim. Şuan 20+1 haftalığız en son bir ay önce gitmiştik 200 grdı şimdi çok merak ediyorum bende 8 kilo almışım çok fazla ama iştahım da çok açık
Baby_B ozgmom 25 cm boy,460 gram kilosu🩷 Bende 5 kilo almisim,karbonhidrati azalt dedi doktorum🫣🫣😅allahtan ilk 3ay 7 kilo vermsirim🤣
ozgmom Baby_B ayy maşallah 😍 bende 17. Hsftamda gittiğimde iki kilo vermiştim ama mide bulantısından bir şey yiyemiyordum. Şimdi iştahım çok açıldı 4 haftadır baya yedim yani bakalım benim kilom kaç çıkacak korkmuyor değilim 🤣
Baby_B ozgmom bulanti ilaci icmezsem yine kusuyorum gaviscon deneyecegiz prilami birakmami istiyor doktorum🥰 Bebisiniz iyidir insallah,yarin sizde yazin bekliyorum🩷🩷🩷
Baby_B Canparee buyumustur🥰🥰 Bende 16 Kasimda detayliya gidicem Bugun 4 boyutluda gördük..Saglikla gelsinler🩷🩷Ben asiri yemiyorum istahim cok acik degil aslinda😅Ama almisim.