Sevgiiss Kızlar adetimin 14. Günü bugün 15 mm yumurtan var dedi doktor 19-20 de çatlar dedi 1 hafta gün aşırı ilişki önerdi . Günde ne kadar büyüyor ne zaman çatlar acaba
Asyarslan60 Sevgiiss aaa çok sevindim canım demek ki büyüyor yumurtlar günde 2 mm falan büyüyor 2 güne pik görürsün inşallah yani akıntı yumurta büyürken geliyor anlamış olduk🌸
Sevgiiss Asyarslan60 onuda sordum canım akıntı yumurta belli büyüklüğe ulaşmaya başlayınca gelir dedi 🙂
efgoksen Ben klomen kullandım. pazartesi 14- 15mm yumurtalrım vardı dört tane, çarsamba 19-20-21olmuslardıı
Bilge-96 efgoksen klomeni adetinizin 4.gününden itibaren günde iki kere 5 gün kullandınız değil mi? Adetinizin kaçıncı günü 19-20 mm oldu boyutları yumurtalarınızın
Asyarslan60 Sevgiiss seninle aynı gün akıntı gelmişti bakalım benimki de pik olacak mı merak ediyorum🌸 Ama çok iyi yapmışsın canım en azından kafan rahatlamış oldu büyüyormuş doktora gitmek en mantıklısı bu durumda
efgoksen Sevgiiss masallah zaten sayısı degil önemli olan tek olup kaliteli olmasıymış ,sizinde ortalama uc günde büyür dediginiz gibi 🫠
Sevgiiss Asyarslan60 evet canım kontrol oldu iyi oldu takip et testi bırakma her an pik olabilir seninde 😍
efgoksen Bilge-96 evet 4.günü basladım günde iki kere toplam 5gün kullandım. Adetin 11.günü kontrole gittim 14-15mm di , 13.günü de o 19-20-21 boyutuna geldi yumurtalar . Sizde mi kullanıyorsunuz
Bilge-96 efgoksen evet ben de adetin 4.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim adetimin 10.günü kontrole gittim 1 tanesi 10 mm dedi takip edicez dedi büyür mü diye bekliyorum işte ben de 🙂↔️
efgoksen Bilge-96 büyür Allahın izniyle ☺️ hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah güzel sonuclar alın sizde bende🫶🏻