gezentianne incimina111 Cihazı iyiyse bilir ya bacak arası boştur. Benm doktorum da 12′de söylüyor hep. Arkdsma kız dedi bana erkek dedi ilk gebeliğimde ve ikimizin de doğru cıkmıştı
nurmltli61 incimina111 iki ayrı doktora gittim kız dedi ikisi de öyle diyince emin olmuştum 16. Haftay gelince erkek dedi doktor inanmadım yine başka doktora gittim sonra pipisinin fotoğrafını elime verince inandım😂
incimina111 gezentianne benimde iki hamileliğimde 12. Hafta da erkek dedi doktor ve doğru ama yinede en garanti 16.haftadan sonra diye dedim
busraanneoluyor nurmltli61 benimde ozeldekindoktorum 16.haftada kız dedi kesin dedi 19. Haftada detaylı ultrasona girdim ve şok erkek olduğunu öğrendim şuana 21. Haftaya giriş yaptık hala tereddüt ediyorum acaba yine değişecek mi diye ama.bende gördüm detaylida pipisini🤭🤭🤭🤣🤣
nurmltli61 busraanneoluyor bende korkuyorum ama değişmez heralde ya pipisini gördüm nasıl değişcek ki🤣
dilekkbrgl nurmltli61 ben bebeğimi üç ay boyunca erkek diye sevdim ,😅 sonra kız dediler,yine gittim kız dedi şuan hala kız umarım da kızdır.yakin arkadaşa ihtiyacım var 🥹💓
Feyzanurguc Hatice-1233 detaylı ya da girdim 16 dan 29 a kadar da erkek dediler sonra öğrendim ki kzımış şuan 33+4 üz ben erkek babası kız bekliyor 😂
myangelson nurmltli61 bana 16. Haftada üniversitede adam pipyi gösterdi ama kesin gözüyle bakmayın detaylıda kesinleşir dedi 😂😂
dilekkbrgl nurmltli61 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, doğumunuz da güzel geçer inşallah.Bol bol Meryem süresi dinleyin.
Feyzanurguc nurmltli61 2. Gebeliğim ilki kız olduğu için herşeyi fazla fazla vardı ben erkek için almıştım 5 6 takım çantaya ikisi için de koyacağım cinsiyeti ne olursa olsun sağlıkla gelsin o bana yeter
nurmltli61 myangelson valla bana yüzde yüz dediler bilmiyorum😂ay Perinatoloji bölümüne randevu almam lazım simdi çok zor mu alınıyor