Mommirac Merhaba hanimlar Pazartesi saglık ocagında kan verdim greve girdiler bende ayni gun dahiliyede de kan verdim orda betam 2051 çıktı saglik ocagında boyle çıktı sebebi. Ne. Olabilir kafam cok karıştı
Mucizee80 Mommirac kolesterol biraz yüksek ama önemli değil betanızda 1000 den büyük çıkmış sayısal değer vermemiş diğer hastanedeki sonucunuza göre zaten keseyi görmeye gidebilirsiniz kese gördükten sonra da betanın önemi yok kese gelişimi takip edilir
Yellowhazal Sağlık ocağı sonucu beta değeri büyüktür bin diyor. Tam saptama yapmamış bazı testler böyle çıkıyor ama hamilesiniz Kolestrol hakkında bilgim yok Önemli serbest t2-t3 değerleriniz
Mommirac Yellowhazal tsh degerim aşırı yuksek 29 troidim yükselmiş baya inşallah saglikla kucagima alirim düşük olmadan
Mommirac Mucizee80 okdr aptal bir doktorum varki lutfen yanlış anlamayin herşeyi bana soruyor hani diyorum sonucum. İcin geldim diyor hangisine ya sen. Soylemen gerekir su vitamin eksik su yuksek gebelik dedim baktim diyorum hocam. Varmı diyor evet baska bisi yok diyorum hocam troid yuksek böyle çok sinir bozucu
Yellowhazal Mommirac İnşallah. Dahiliye doktoruna yönlendirir muhtemelen kadın doğum doktorunuz bu durumda sanırım ilaç vermeleri gerek.