feride09 Merhabalar bebek arabası için Maxi cosi leona 2 almayı düşünüyorum. Kullanlar memnun mu, hangi pusetle kullanıyorsunuz acaba yardımcı olur musunuz
Gizm06 feride09 ben maxi cosinin cabriofix pusetini aldım en ucuz modeli oydu aynı zamanda oto koltuğu, kendi puseti için bile universal adaptör almam gerekti. Memnuniyet konusunda bir şey diyemeyeceğim bebeğim daha doğmadı ama bir arkadaşıma gösterdim kendi pusetine göre çok hafif olduğunu söyledi beğendi
Enmomy Bu soruyu bende merak ediyorum , maxi cosi leona almak istiyoruz , herhangi bir puset uyar mı , universal mı
Glrozklnc Merhaba ben puset olarak maxi cosi pebble slidetech almayı düşünüyorum tam yatma ozellegi de var. Bebek arabası olarakta ya maxi cosi leona2 yada mamas papas ocarro istiyorum karar veremedim hala.
feride09 Glrozklnc biz de bebek arabası olarak leona2, puset olarak ise pebble tercih ettik. Pusetin tam yatma özelliği gerçekten çok güzel kalitesini de çok beğendim bebek arabası da aynı şekilde ağır değil iki üründen de şimdilik memnunum umarım kullandıkça memnuniyetimiz devam eder