nuraymommy Kızlar bu konuyla ilgili yardımınıza ihtiyacım var adetime daha var bekleyemiyorum yardımcı olur musunuz?
Cagldemirs nuraymommy yumurtlamayı takip ettiniz mi bilmiyorum ama yumurtlamadan 10. Günde çok çok silik bir çizgi görmüştüm
Gizem1504 nuraymommy benmde 17si ama 20 21 arası baya var adete yaklaşınca erken gebelil testi yaparsınız
Dolunay_dolunay nuraymommy regl tarihinden 2 gün önce erken hamilelik testi yaparak öğrendim buradan bi arkadaş 6 gün önce yaparak öğrenmişti regl tarihine yakın yapabilirsin 🌸
777_elf Cimcime30 benimde bat 19/20 yumurtlama ½ yumurtlama gordum az once test yaptim negatif :(ama cok erken henuz
nuraymommy Bende negatif görme korkusu ile test yapmak istemiyorum aslında hala ovülasyon döneminde gözüküyorum en iyisi bir hafta daha mı beklemek sizce?
Qwert2211 Mavili1480 ilişkinin üstünden geçen 10. Gün ile mi öğrendiniz. Yumurtlamanın mı bende fena derece bu durumlardayım da 😁
serti Mavili1480 baksana bana da 10 gun var bendede cok silik ciktiiii Altdakini bugun yaptim ustdeki onceden negatif cikan