Hayelllerhayatttlar Nilayaldemir ewt benden alıyordu bir yer ama diğer hastane almıyordu o hastaneden hastaneye değişiyor
minnosbirkiz Nilayaldemir benim gece gittiğim nstye ücret almıyorlardı, gündüz gittiklerime alıyorlardı
Busra19s Nilayaldemir evet ben özele gidiyorum doktorumuz nst istediğin de kaşeli kağıt veriyor onunla birlikte vezneye gidip ödemeyi yapıp nst odasına çıkıyorum
Nilayaldemir Busra19s Olması gereken bu beni direk odaya aldılar ödeme olup olmadığını söylemeden 1950 TL oda özel sağlık sigortasına fiyat çıkardılar
Busra19s Nilayaldemir çok fazla değil mi ya? Benim eşiminde özel sağlık sigortası var ben çalışmıyorum bir süredir bazı haklardan yararlanıyorum mesela nst normalde 300 küsürken biz 240 falan ödüyoruz
Enfal_06 Nilayaldemir gece nsteye girdiğinde ödeme yapmıyorsun ama gündüz ödeme yapılıyor yada eğer 10 gün içinde gitmişsen sisteme kontrol olarak düşüyor
Mavi4141 Her hastanenin politikası farklı olabilir ben kocaeldi özel aktif hastanesine gidiyorum 150 tl mat ücreti