babyiscoming_ babyiscoming_ kız kimsenin bebeği baskı yapmıyorda sadece benimki mi yapıyor😂 (kızılcık şerbo görkem)
Ayaz_Aybars_mom babyiscoming_ bel kaburga agrısı bazende af edersin büyük tuvalet hissi mide yanmaları cabası bebegin tekmeleri sert ztn abisi hic böle dgldi 🤦♀️ narindi oğlusum bu oğlan masallah hic acimiyor ztn cok hareketli söyleyeceklerim bu kadar 😁😁😁🤭🤭🤭
Cheryy1 babyiscoming_ ben yürürken baskı hissediyorum canim surekli idrarim var gibi yani😆 kizilcik serbo gorkem yazmışsın bir an gozumun onune geldi kiz 😆😆
babyiscoming_ Cheryy1 ahahah😂😂😂 ay sonundaa biri gördü evet benimde öyle oluyor ya bazen normal herhalde
Cheryy1 babyiscoming_ aynen oyle ☺️ bu hisleri yasamak icin okadar cabaladik ugrastik rabbime bin şükür sikayet etmek değilde bizimkisi okadar bekledigimiz hisleri yaşayınca hosumuza gitmesi gibi ☺️💗 rabbim bekleyen isteyen bu yolda ugrasan her kadina nasip etsin 🌼
babyiscoming_ Cheryy1 ne kadar güzel söyledin inan ki öyle, bazılarını görüyorum şikayet vari konuşuyorlar ama bizim için öyle bir şey söz konusu değil bu günlerimize çokk şükür 🥰 amin rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinn🤲🏻