sena0104_ Dmlakrbg 444 TL ayın 25 inde yaptırdım bağlanmak istediginde tıbbi genetik sonuç değil tıbbi genetik bilgi için arıyorum de öyle aktarsinlar
sena0104_ Gizemnur1111 randevu vermiyorlar ben sabah 8 buçukta oradaydım ilk numarayı ben aldım doktor 10 buçukta geliyormuş o sıra farklı işlerimi hallettim 10 buçukta gittim ilk sıra bendeydi . 10 buçukta gitsem en az 15 kişi vardı sirada
Gizemnur1111 sena0104_ teşekkür ederim 11.30 da başka bi yere randevum var da onu da halledeyim yetişebilir miyim diye demiştim erken gidip ilk sırayı alsam galiba yetişirim teşekkür ederim 🙏
Ozuzun Yeldabanu merhaba testi verdiğinizde doktor üzerine acil diye mi Yazdırdı. Ben de 19.haftada gittim dün acil yazdı doktor acaba benim de erken çıkar mı merak ettim
Ozuzun Yeldabanu evet bebeğin beyninde kist görülmüştü ultrasonda onu belirttim haftam da yüksek olduğu için acil yazdırdı. Zaten kist falan görülmeseydi ben fetal dna yaptırmayacaktım
Mavela Sabah 7.45 de genetik bölümü önünde olunacak polikliniklerin 2. Katında size bir evrak verilecek ödeme yapmak için 2 ay önce 1100 tl 1200 tl gibi bir fiyatı vardı. 5 6 hafta da çıkıyor.