Naksiye58 Merhabalar detaylı ultrason yaptırmak istiyorum ancak özellerde aşırı pahalı 5 bin 6 bin fiyat veriyorlar devlette yaptıran var mı nasıl randevu alınıyor ? Yada özel de uyguna yaptıran var mu acaba
ruveyda_34 Naksiye58 hem devlettde yaptırdım hrm ozelde medıpol bahcelıevlerde yaptırdım 3500 devletdede kanunı sultan suleymanda yaptırdım s
Naksiye58 ruveyda_34 Devlette nasıl yaptırdınız gidiyorsunuz onlar mı randevu veriyor ? Çünkü MHRS de randevu çıkmıyor
ruveyda_34 Naksiye58 devlettde randevu acılması ıcın ılk bas devletde kadın doguma gıdıp yesıl alan acılması lazım yesıl alam acıldıktan sonra sabah 10 da randevular acılıyormus mrshden baktım bır kac gun sonra alabıldım hemen
3girlsb Serap-A özel bir muayene ve perinatoloji uzmanı doktor yapıyor Mahmut Güngör ismi 1 saati gecik sürdü her organına belki 10 kere baktı renkli resimlerini çekti çıktı olarakta verdi çok memnun kaldık eşimle film izler gibi izledik valla büyük televizyona yansıttı
Naksiye58 ruveyda_34 Ayy çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için 🤗 bu şekilde almaya çalışacağım bakalım
ruveyda_34 Naksiye58 inşAlllah hemen alabılırsınızz🌸dedıgım saattde bakarsanız ve her devlet hastanesını arama motoruna sırayla yazarsanız cabuk bulursunuz 🌸