Selcantvsn Kizlar 30 haftalıgim bebek hareket ederken böyle titriyor gibi mi desem kasiliyo gibimi sizdede oluyomu normal bisymi
bera777 Selcantvsn bazen banada öyle oluyor bebek irkiliyor gibi sanki titriyor bir anda ama neden bilmiyorum
Yildizs1907 Selcantvsn normal bence bende de öyle ama hareketleri çok net değil bu hafta da sizde de öyle mi arada ediyor sadece oda titreme şeklinde
Hka_hilal Selcantvsn bende de oluyor araştırmıştım. Bebek bazen idrar yaparken bu şekilde titriyormuş.
Selcantvsn Yildizs1907 yok normal heraket ediyo bazen titreme gibi yapiyo acaba ayaklariyle tepiniyomu
Rabiamina Yildizs1907 ben de 31 hafyadayim arada titriyor uzun süredir var bu durum. Bu aralar benim bebegimde az hareket ediyor. Baş geliş olarak duruyor acaba ondan mı
Alpmom__ Yildizs1907 aynen bizimki de bir anda durdu bu haftaya girince endişeleniyorum bazen dürtüyorum falan ama
CeylanAk Benimkide titriyor günde iki kez falan hissediyorum 😂 telefonu titreşime almış gibi aynı 😂32 haftalığım bende
mervedmrcn Selcantvsn 28+4 haftalığım bazen benim bebeğimde titriyor annedeki gazdan olabilirmiş ne kadar doğrudur bilmem
Kardelennnsen Selcantvsn şimdi sağlık ocağında iğne vurulmays gitmiştim orda sordum ilk defa sizden duydum dediler acaba şekeriniz falan mı düşüyor dediler ama ciddi ciddi telefon gibi 3 4 saniye sürüyor
Yildizs1907 Rabiamina bilmiyorum ki bazen çok endişeleniyorum ama arada hareket ediyor sorun yok o zaman diyorum bazen de çok durgun hiç çözemedim
CeylanAk Rabiamina benimkide baş geliş ama içerde halay çekiyor sanki onunla alakalı olduğunu sanmıyorum 😂
Rabiamina CeylanAk benimki de şimdi başladı icerde oynayıp duruyor. Bir oraya bir buraya geçip duruyor. 🥰😅
12betul Selcantvsn ben de 30. Haftadayım arada benimde oluyor bence artık büyüdükleri için alanı daralıyor hareketleri bize öyle geliyor