Ben 5 aydır hiç aranmadığım için Tetenoz aşısı için 20 haftada gittim beni arayıp hakaretler edip tlf yüzüme kapattı ben ebe sonra doktor ve ebe beni sağlıkocağından kovdu başka sağlık ocağına git diye. Ben de sağlık ocağının amacı yakın sağlık hizmeti alabilmek ben 2 mahalle öteye gideceksem sağlıkocağının ne anlamı var hastahaneye giderim o kadar çileye dedim. Ve yaşadığım durumu hangi sağlık personeline anlatsam şikayet et görevi onların senin üstünden hiçbir şey yapmadan 5 ay güzel para kazanmış şimdi 3 ay kalınca seni kovmuş asıl sana yardım etmesi gereken vakitte diye. Ben de ilçe sağlığa gittim aynı sağlık ocağında doktor ve ebe değişikliği için memurlar bunu yapamayız seni kovan sağlık personelinden gidebilirsin diye onay alman lazım dedi. Dedim bu ne saçma düzen suçlu birini haklı çıkarma çabası hastayı neden böyle bir çıkmaza sokuyorsunuz. O sırada ilçe sağlık başkanının orda olduğunu öğrendim durumu anlattım anında değişiklik yapıldı e nabızdan baktım sn bir olay yani demek ki yapılabiliyor yani neyin işkencesi bu hastaya. İlçe sağlık başkanı da personelin adlarını aldı ve gereken uyarı yapılır dedi beni kendine mecbur bırakmak isteyen ebe ve doktor kendileri uyarı almış oldu benim başkana denk geleceğimi hesap edemediler tabi. Ama sonra yeni doktoruma gittim ebe o gün izinliydi ebe seni arar dedi 2 aydır o da aramadı bana numarasını da vermediler ben 7 aylık oldum sağlık ocağından hiç faydalanamadım anlıcanız. Tetenoz aşılarımı da hastahanede yaptırdım durumu anlatıp.