Elif7723 Benimde öyleydi ama ama bir hafta sonra tekrar kan verdiğimde pozitifti hem çoğu test yanlış çıkartıyor hangi marka test yaptınız
Masalceylan Elif7723 markasını hatırlamıyorum ama çok fazla belirtim var üç gün regl gördüm gibi ama ağrısıydı normalde ağrıdan duramam şimdi ise kasik ağrım bel ağrım var rüyamda falanda görmüştüm kesin var heralde diyordum ama yokmuş😂
GirlandBoy_Mom Masalceylan canım test yapacaksan eğer prodoctordan şaşma bence benim beta 17 çıkmıştı ilk silik çizgiyle öğrendim çok düşük betayı bile tespit ediyor bence
Kadermiray Benimde bariz pozitif dün gittim kan verdim negatif hala adet olmadım mide bulantım devam ediyor ama her adet döneminde midem bulanıyor benim göğüslerim şiş her adet döneminde şişer anlamadım
Masalceylan Kadermiray benimde aynı şekilde çok fazla belirtim var bisey yiyemiyorum midemden kasiklarim aynı şekilde testler çok yanıltıyor ama ya
-Papatya33 Masalceylan malesef bende bugün belirtiler var diyip test yaptm negatif çıktı. Adetime 5 gün var .