Esrammm22 sevil87 ben 38 deyim 10 kiloyla bitirivrm inşallah 64 le hamile kaldım 74 üm şuan. Ama bana doktor kilo alma diye baskı yaptı😂 bi de hamileliğin bi döneminden sonra beyaz ekmek yemeyi bıraktm doktorun önerisiyle ekşi mayalı tam buğday ekmeği yemeye başladım ondan sonra kilo almamaya başladım. Siz de bu ekmekten yeyin bence hem sağlıklı hem kilo aldırmıyo gerçekten.
AlininAysesii sevil87 19’a kadar kızdı, 19’da erkek dendi detaylıyı bekliyorum ben de kesinleşmesi için. Ben de normal doğum istiyorum inşallah
sevil87 AlininAysesii ben hem özele arada da devlete gidiyorum kız dedi detaylı 23.haftada yaptıracağım bebişi daha net görelim diye
Deletedmom308 25.haftada 9 kilo aldım ve doktorum buna çoook fazla dedi. Normal doğum yapamazsın daha fazla alırsan diye de ekledi. Ama Son 1 aydır da Kilo alımım durdu
Elfglh sevil87 bende 54 kiloyla hamile kaldim ilk 4 ay kilo almadim hic bulantidan yemek yiyemedm. 4. Aydan sonra hizla kilo aldim ayda 3 -5 kg aliyordum suan son aydayim son bir aydir hic kilo almamisim 69da kaldim bebege gidiyor her yedigin:) bosver kiloyu takinti yapma benm ablamda gorumcemde yeni dogum yapti 1 ay gecmeden cogu kendiliginden gitti sen tadini cikar :)
derya14 haklisinesracim Ben dikkat etmeme rağmen 21. Haftamdayım 6 kilo aldım. Hemde çalışmama ve Spor yapmama rağmen böyle. Tatlı, cips kola falan zaten tüketmem çok nadirdir yani. Beyaz ekmek uzun zamandır yemiyorum falan ama ne zaman tartıya çıksam hep bir önceki günden fazla çıkıyor hergün gram gram artıyor anlayamadım sebebini 🤷♀️
BBusraa sevil87 zayıf olanlar alıyor canım takma sen kafanı. Ben kızımda Normaldim ne zayıf ne kilolu dikkat etmeme rağmen 12 kiloyla bitirdim Doğuma gittim. Bundaysa sonradan kilolu kaldığım icin 30.haftam ve 3.5 kilo aldım tabii gebelik şekerinin verdiği diyette etki etti. Yani çok takma zayıf olanlar alıyor ki ben kendim şahsen bunlara dahildim zamanında 😂
Emirsmom sevil87 canım bende 20. Haftadayım 60 kilo ile başladım 68 kiloyum doktorum kızıyo elimden geleni yapıyorum aslında napalım sağlıkla gelsinler inşallah veririz kızlar😊💙
Yildizozlem Bende ayni dertten muzdaribim 61 le hamile kaldim 69.3boldum 22 haftaya yeni girdim je olacak sonumuz boyle
nancy sevil87 canım ben ikiz hamilelikte toplam 26 kilo aldım bugün bebeklerim 7 günlük 14 kilosu gitti bile her gün de kilo iniyor o yüzden kilo takıntısınolan bir insan olarak söylüyorum bunlar en son şey olsun kafaya takacağın allah evladını sağlılşa kucağına almayı nasip etsin inşallah
Zeynp sevil87 kızlar az yavaş gelin yahu 😂 20 kg almış tecrübeli biri söylüyor bunu 30 dan sonra bir doğmama krizi geliyor insana çünkü O aralar doymanız pek mümkün olmuyor kiloları o zamana saklayın 😂
Gzmerdm Suan 22 ci haftamdayım kızlar dıkuz kilo aldım şekerime insilün dırencıme bakıldı normal.ama hiç tıksınmem yemek yıyememe gibi bı durumum olmadı evet kusmalarım oldu başta ama vcde kusup koşarak mutfaga yemek yemege gıttım🙈anlıcanız yemek yemegı sevıyorum. Bakalım bundan sonrası ne olacak bende 100 ü göze aldım suan 87 yim 100 ü gecersem üzülürüm🤣
canimincani sevil87 👀 kendine bi dur demelisin doğumdan sonra vermek için çok uğraşırsın vücuduna yazık 😞 ben 38 haftalığım 8 kilo aldım pazartesi de doğuma girecem
Karamell 23+1 58 ile hamile kaldım 62 kiloyum yolu yarıladık ama önemli olan bundan sonrasiymis kilo alımı hizlaniyomus doğuma kadar toplam 10 kilo alsam keşke 😏 şuan 62 kiloyum ama hissedilen 80 😂 eski aktifligimi özledim şimdi zor kaldırıyorum bi yerlerimi 😂😂