Kubraislekyay Aselnaz33 bende 32+2 yim 29+6da gittim en son 46 cm 1750 gramdı doktor gayet uzun boylu dedi kiloyla ilgili bişey demedi haftaya doktora gidecem bakalım artık
Kubraislekyay Aselnaz33 evet bana da biraz zayıf gibi geldi ama benle eşim uzun olduğumuz için normal kilomuzu göstermiyoruz çocukta maşallah uzun zAten kilosu önemli değil sağlıklı olsun dedim Bakalım artık kaç kilo olmuş
Semaburak Aselnaz33 canım biliyosun ki ultrasonda yanılmalar oluyo 100 gr için sıkıntı yapmana değmez bazı haftalar almıyolar bazen de birden alıyolar ya keşke karnımız şeffaf olsa da görsek 😂
Aselnaz33 Semaburak ya doğuma 34 gün kaldı ister istemez stres yapıyorum bide odaklamıştım kendimi kiloya hayal kırıklığı 🤦🏻♀️
Smye Aselnaz33 valla su 2 hafta hiçbişeyi takmıcam çünkü benimki de en geç 38 i görür senle aynı zamanda yapcaz gibi Doğumu 4 kilıyu geçer diyen doktorum bakalım alcak mı deneye başladı
oznursrm Aselnaz33 Ben günde 2 bardak süt ,2 muz,bal ,4 cevız,7 badem,7fındık,1 yumurta,tahin pekmez yedim canım.Bebeğim 5 günde 200gram aldı.🙏🏼
oznursrm Aselnaz33 Yok canım içmiyorum.Ve doktor bana kuruyemiş ve her gün muz süt bol peynir dedi.Emin ol öyle takıyorum ki bende doktor 1 dedıyse ben 2 muz yedım 2 bardak sut ,bol peynır cevız badem yedım oldu.Send eyap mutlaka❤️Birde senle dogum aynı gunbızım.Eger benımde sezeryan olursa cok az kaldı.İnşallah sağlıkla alırız kızlarımızı kucagımıza.
Semaburak Aselnaz33 saat itibari ile 32 kaldı bizimde sanırım aynı günlerde olucak bizim kızlar :) inşallah bekler günlerini 🥰
Aselnaz33 Smye eşimle aynı doğum günü olsun istiyor baba kız kutluyacaklarmış :) 28 şubat 33+2 haftalık olucaz gece 38de sezeryan
oznursrm Aselnaz33 Benimde eşim 26 şubat doğumlu.o gğn ben 37+5 oluyorum doktor alırmı bılmıyorum ama hayırlısı.Eğer normal yapabılırsemde 14 mart 🙏🏼
MerveNural Aselnaz33 kizlar az once baska bi postta da yazdimm. Bende su an 35 haftaligim ve 32. Haftamda bebek 2.080 gram demisti ve gittigimde 3 gun geriden söylemişti gününü. Sonraki hafta tekrar gittim ve 2.084 gram dedi almamis pek minyon olacak dedi ve pozisyon almis her an gelebilir dedi. Bu subat bebeklerinin genelinde duydum bunu doktora sordum ama endiselenecek hic bisey yok dedi gayet normal minik bi bebek olur falan dedi. Ama dikkatimi cekti bu subat annelerinin genel sorunu.
oznursrm Aselnaz33 Tüket canım bak senın kızının boyuda iyi.Benim kızımda 46 cm 😍doktor boyu önden gıdıyor dedı