Aytugg Kızlar hamilelikle birlikte değişen hormonlarla lazer sonrası tekrar başa döndüm. Başta kolay geldiği için jilet kullandım ama şuan karnım büyüdüğü için yapamıyorum. Önerisi olan varmı siz neler kullanıyosunuz ?
Merve-metin Aytugg kuaföre gidip ağda yaptırıyorum canım ben karın büyüdükçe almak zorlaşıyor ve görmüyorsun zaten
Nurlena Aytugg epilasyon aletleri var jilet gibi yanlışlıkla kesme ihtimalinde yokmuş bende arayış içindeyim bu tarz bişey bakabilirsiniz sizde
zeydalp Aytugg ay benimde öyle oldu maalesef Herşey başa döndün benim şimdilik karnım engel değil epilatörle alıyorum karnım büyüyünce epilatörün traş başlığı var onla deneyeceğim olmazsa ağda mecbur temiz olmak lazım heran Herşey olabilir çünkü
Reyhan_can01 Aytugg bende lazer yaptırmıştım baya azalmıştı ama gebelikte yine aynı oluyo bende ağdaya gitmeyi düşünüyorum
zeydalp Nurlena Philips öneririm size hem jilet hem normal başlık var kullanışlı baya hazır Kasım ayındayız belki alırsınız ben kullanıyorum memnunum
Nurlena zeydalp bende philips baktım ama serisine karar veremedim fiyatlarda yakın ucuzla başladım şunuda alırım derken uçtum biraz .hangi modeli kullanıyorsunuz bre730/5 model buydu sanırım bunlar daha rahat tutulur diye düşündüm
zeydalp Nurlena bre710/05 ıslak kuru epilatör aldım ben. Açıkçası kocaman bir göbeğim yok henüz ama diğer epilatörlerde aynı sonuçta uzun ömürlü bu en azından
Nurlena zeydalp kendini kesme durumu olmuyor demi kesin bunlarda.eğile eğile insan hal oluyor jiletle her yere de giremiyorsun
Nurlena zeydalp suyun altında çalışıyor mu duş esnasında peki? Kusura bakmayın ya şimdi alcam internetten o yüzden soruyorum bu kadar
zeydalp Nurlena valla ben hiç suyun altında denemedim çalışıyor diyor özelliği var ama ben hiç denemedim korkarım zaten su altında elektrikli şeyleri çalıştırmaya bide açıkçası hiç gerek duymadım hep kuru kullandım ben
Nurlena zeydalp bende korkarım özelliği olur bize gelir bozulur 😄yıkamak için diye düşündüm ama olsun onu alcam bende teşekkür ederim
birbilgetkn Aytugg bende braun epilasyon aleti almıştım çok memnunum karnım büyümeye başladığında bir kaç kere traş başlığı ile aldım ama sonra normal başlıkları denedim ayna tutarak aldım. Eldivende kullanabilirsiniz arkalar için
PinkBerryy Ben de lazerliydim şu an gebelikte jilet kullanıyorum, 4 aylıkken ağdaya gittim ama normalden çok çok acıdı şimdi gitmeye cesaret edemiyorum 🫠 Son aylar mecbur gidicem herhalde.
zeydalp Nurlena ben başlığını çıkardım bir kere yıkadım güzelce kuruttum kurutma makinasıyla falan ama her kullandığımda yıkamıyorum siliyorum açıkçası ilk defa yıkadım bişi olmadı