YaseminYldrm Merhaba kızlar bebeğim makat gelişli 36 haftalık şu an dönmesi için yapabileceğim sizin deneyimlediğiniz hareket falan var mı
MorKelebek54 YaseminYldrm benim oglumda makat gelisli dogdu. 35. Haftada makat gelisli olsugunu ogrendik. Disardan mudahale edemeyiz cok riskli dedi doktorum. Egzersiz vs yapsam sorun olur mu dedim sakın yapma dedi icerdeki pozisyonunu bilmiuosun egsersiz yaparsan donmesine zorlarsin kordon dolanmasi vs olur dedi. İkinizin de hayati tehlikeye girer dedi. O yuzden yapmadim. 35. Haftadan sonra donme ihtimsli evet var dedi ama hafta ilerledikce ihtimal duser dedi. Ben 35. Haftada ogrnedigimizde %50 donme ihtimali vardi. 10 gun sonra gittigimda ihtimal %30 demisti. 39 a kadar bekleyelim dedi dusuk de olsa ihtimal oldugu icin dedi. 1 hafta sonra gittigim dede dogum icin gun verdi. 38+6 da dogum yaptim. Lutfen disardan mudahale etmeyin cunku bebegin pozisyonunu bilmiyosunuz
ayselmom YaseminYldrm Ben de 36+2 haftalığım ama makat gelişli. Haftaya tekrar kontrole gideceğim. Dönmezse tarih verecek sanırım doktorum. Şu ana kadar dönmüş olması gerekiyordu, artık dönmesi zorlaşır dedi doktorum.
Zeynep2458 YaseminYldrm bende 38+2 günlük hamileyim 35 den beri makat geliş ilk doğumum normal bu ikinci ama dönmedi önümüzdeki Cuma gününe gün verdi doktorum sezeryan için
Zehranisa25 YaseminYldrm benim de öyleydi zamanla kendisi dönüyor 41.haftada doğum yaptım kaç kere döndü sayamadım kanala girene kadar döner demişti doktor
An53 Doktorum bana 34ten sonra dönmesi imkansız demişti.. sadece bazı bebekler sancının başlamasıyla birlikte şıp diye dönüyorlar, fakat doktorlar riskli olduğu için makat geliş bebeklerde sezeryan günü veriyor sancının başlamasını beklemiyor
dilaaann Benim de şu an makat gelisli gözüküyor 34. Haftadayim doktorum su an normal doğum imkansız sezeryan için suyunun gelmesini bekleyemem dedi haftaya kontrolüm var bakalım sanırım sezaryen için gün verecek
Gamze_gamze ayselmom Bazıları doğumdan bir gün önce bile dönebiliyormuş bir umut ben de onu bekliyorum ama secde pozisyonunda dönüyormuş sanırım bebekler namaz kılanlar için avantaj
YaseminYldrm Benim bebeğim çok çok çok hareketli 32 . Haftada makat gelişli değildi doktorum dönebileceğini söyledi hareketli olduğunu ve bekleyeceğini söyledi aks bir durum olursa da sezaryen tabiki haftaya yine kontrole gidicem bakalım