Serpilinumudu Prensesss2016 gününüz geçmediyse normal bu değer. İki günde iki katına çıkarsa sağlıklı gebeliktir inşallah
zlemceylan Prensesss2016 alttaki 2 gün önce miydi canım üstteki sanırım bugün ama bir değer görünmüyor
Prensesss2016 Serpilinumudu çarşamba verdim pozitif bugün verdim tekrar ama negatife dönmüş değer 0.0
october Prensesss2016 iki günde düşse bile 0.0 olacagını sanmıyorum. aynı hastanede tekrar kan verin ilk verdiğiniz yerde
Serpilinumudu Prensesss2016 kimyasal gecirseniz bile yavaş yavaş düşer bı anda negatif olması tuhaf gerçekten
zlemceylan Prensesss2016 şöyle canım geçen ay bende kimyasal geçirdim ilk önce 24 e çıktı sonra oranım 41 oldu sonra da tekrardan 25e düştü bir anda böyle düşeceğini sanmam
Prensesss2016 october yaa çok şaşırdım bende nasıl böyle olur diye ama idrar testi de yaptım Sabah negatif çıktı oda
Prensesss2016 Serpilinumudu aynen bende öyle düşündüm öğleden sonra kadın doğuma randevu aldım gideceğim
Prensesss2016 Göğüsler şiş patlamak üzere ağrı var birde baş ağrısı çok var halsizlik yorgunluk hepsini yaşıyorum karın kasik ağrısı ve akıntı yok bunlar