xmotherx Elifimsib tabi tabi çok güzel ilgilendi her şeyi tek tek anlattı baktı tüm ayrıntılarıyla benim sormama gerek kalmadan açıkladı her şeyi yüzünü yakalamak için bile çok uğraştı çok memnun kaldım tavsiye ederim gönül rahatlığıyla…
Elifimsib xmotherx çok teşekkür ederim daha zamanım var yaptırmak için ama ben de şimdiden bi arayışa girdim aklımda bulunsun
Hnduzum Ankara’da Kendi doktorumun önerisi ile 3.5 hafta önce doçent doktor Ali İpek’e 3.800₺ ye gittim memnun kaldım
Pelnztrk -sum- kötüymüş valla ben çamlıca medipol gidiyoru. 6 bin dediler fazla geldi bana , şimdş buradan arkadaş söyledi 2800 diyeyç yarn arıcam
Mervealya1992 -sum- fındıkzadede hekımoğlu ben memnun kaldım herşeyını anlattı gosterdi renklıde gosterdi sonra cd verdi renklı ultrasonlar verdi kagıt verdi ne anlattıysam hepsinin yazdıqı kagıt vs vs ben memnunum radyoloji baktı
Seymanurkurt Rabia_ylc Kayseri’de Kızılay hastanesinde 3000 TL ye yaptırdım ve çoğu şehirde var hastaneleri
Elifimsib Mervealya1992 hangi doktor yaptı acaba farklı doktor seçenekleri var mı orada internet sitelerinden tam bir şey anlayamadım bi de ne kadara yaptırmıştınız