Brgmde 25 deyim hiç kullanmadım kan verdim geçen hafta mg değerim referans 1.7-2.2 iken 1.82 çıkmış iyi çıktı yani üç gündür sırtım ağrıyor bel de diyeblrm ama arka göğüs kafesimin altları ve tam sırt ağrıyor ya Böbrekle mi ilgili sizce yoksa magnezyumlamı 25 e kadr hiç almadım. Sol tarafım çok ağrıyor ama sırtımında ağrıdığını hissediyorum
Merve-metin Brgmde bebeğin büyüyor bu ağrılar artık olacak sürekli bende 25+1im sürekli sırt bel kaburga ağrısı çekiyorum magnezyum kullandığım halde bazen nefes darlığı bile yaşıyorum doktor normal diyor
Merve-metin Brgmde onunla ilgili bilgim yok 21.haftada doktoruma sorduğumda normal bebek büyüyor dedi haftaya 26 haftalık olacak kontrol var orada bi sorarım yine ama böbrek büyümesi olacağını sanmıyorum
Zeynepin_annesii Brgmde Maalesef benim böbreğim büyüyor 🥲 bu gece ağrısından uyuyamadım. Ama sırt ve bel ağrım yok
Zeynepin_annesii Brgmde Böbrek sırtın en alt iki kısmında göbek deliğinin hizasında yanlarına doğru gidince arka taraf 🤣 Basenin hemen üstü sırtın en alt kısmı hatta şu an ağrısı arttı diyebilirim ağrıyınca öyle bir biliyorsun ki yerini 🥲 Hayatımda ilk defa böbrek ağrısı çekiyorum. Sağ böbreğim özellikle..Yine de çok şiddetli diyemem inşallah ilerleyen zamanda daha da büyümez ve düzelir
Zeynepin_annesii Brgmde Böbrek ağrısı tabi Sırt ağrısı yapabilir ama sırt ağrısı tutulma gibi böbrekten farklı kesinlikle..
Brgmde Zeynepin_annesii batmalı ağrıyor kemik ağrısı gibi hissediyorum . Kuyruk sokumu üstünde belimin üzeri yani üst taraflara doğru vuruyo aşağıdoğrı vururdu sanki böbrek olsa
casuuuuu Doktor tavsiyesiyle; Ligone Kalsiyum Complex 60 Tablet kullanmaya başladığımdan beri bel ağrım hafifledi ve uyuşmalarım tamam kayboldu. 💞 Ligone Kalsiyum Complex içeriği: • Kalsiyum • D Vitamini • K Vitamini • Magnezyum • Çinko • Bor
Zeynepin_annesii Brgmde Batmalıysa kemik ağrısı magnezyum düzenli kullanın comlex şeklinde magnezyum çeşitleri var çünkü