Mini_baby Brgmde devam ederse doktora git benimde böyle ağrım oluyordu bebek büyüdükçe böbreklere vuruyordu böbrek genişlemem olmuştu
Brgmde Mini_baby kasıklrında ağrı oluyormuydu ? Tam sırt kısmınmı ağrıyordu yoksa sol ve sağ kısımmı yani tam böbrekolan yermi
Mini_baby Brgmde doktora gitmen en iyisi Doğuma kadar yattım nerdeyse ve bir kaç ilaç vermişti onları kullandım
Brgmde Mini_baby birde böbreğe nasıl bakıyorlar genişleme varmı yok mu diye? Buarada ben 25 e kadar hiç magnezyum almadım ondan da olablrmi veya çatı kemiği ağrısıda olablrmiş vi gidip soraym
Mini_baby Brgmde elle muayene etti kan falan istedi sonra ultrasonla ölçüm yaptı senin ki de öyle olcak diye bir şey yok magnezyum eksikliği de olabilir şikayetin devam ederse git ama ihmal etme
crescent___ Çok iyi denk geldi benimde 23 hafta, bir haftadır sol kaburga altında ağrı var yatınca veya yemek sonrası oluyor, kalp sıkıntım var ama kalp ile ilgili gibi de gelmiyor neden olabilir acaba umarım normaldir sizinde bir sıkıntınız yoktur 🙏🏻