39+1 de gelen ikinci mucizem kızlar gece 06.11.2024de sancım ikindi 5Gibi vardı tabi ben yalancı sancı diye düşünüp umursamadım. Saat ilerledikçe ağrılarım arttı ama yine çok düzensiz dk içindeydi gece 12den sonra çekilmez hale geldi ama hemen hastaneye gitmek istemedim. Sancılar evde dayanmaya çalıştım en son gece 3.30 a kadar dayandım. Hastaneye geldim acilden giriş yaptım doğum evliydi. Acilmam 4cm ama sancılarım düzensiz suyum azalmış vs. Bana yatış verdiler. Hazırlandım odamda doğumu bekledim yürüyüş yapıyorum pilates topu üzerinde geziyorum ama bebeğim bir türlü aşağı inmiyor normalde baş geliş zaten. Sabah 8 oldu hala doğum yok. En son ebe suyumu patlattı ve sancilarim düzenli olmadığı için suni sancı da verdiler kızlar Rabbim güzel doğumlar nasip etsin hepinize tek avazda kurtarsın benim ilk doğumum bu kadar zor olmadı. Kesigim coktu sonda takıldı plesants içerde patladi çok badireler geçirdim ama şükür atlattım 07.11.2024 09.01 de oğlumu kucağıma aldım şükür şuan odamdan yaziyorum Rabbim kimseyi o darda bırakmasın