Yektek22 Kızlar gebelik belirtisi mi diye göğüs hassiyeti var mı diye bakarken fark ettim her iki gogsumude ekleyince pütürlü hareket eden yapılar ellerime geliyor . Bu göğsün kendi yapısı mi herkeste mi böyle yoksa bir sıkıntı mı var sizce siz göğsünüze bastirdiginizda pütürlü yapılar elinize geliyor mu yardımcı olur musunuz ,?
Yektek22 Princess_momm siz göğsünüze bastirdiginizda pütürlü yapılar gelmiyor mu elinize damar gibi yani?
Yektek22 Femay yani iki göğsünü de parmakla bastırınca bom boş pürüzsüz değil içinde böyle damarimsi yapilar elime geliyor puturden kastım o netten baktığımda nornal.gogua yapısı diyor siz gogsunuzu bastirdiginizda her yeri yapılar gelmiyor mu elinize ?
Yektek22 Femay dimi bana da dokundugum da normal gibi geliyor puturler ama takintiliyim korkuyorum yine de böyle yuvarlak falan değil pütür pütür bastırınca oynuyor damar gibi her iki gogsumde de normal dimi yani
Jendjdnakc O dokunduğunuz aslında memedeki yağ dokusu öyle olması gayet normal. Ama eğer misket tarzı yuvarlak sert ise doktora görünmenizde fayda var
Yektek22 Jendjdnakc yuvarlak değil böyle genel olarak göğüs içine parmak ucu ile bastırınca pütürlü yapılar sadece
Eceunverkanra Yektek22 Merhaba, memelerin yapisi zaten icinde kaslar, damarlar, sut kanallari cok karisik bir yapisi var. İcinde sert hareketsiz top gibi seyler olmadigi surece normal. Zaten iki memenizde ayniymis yani bu normal oldugunu gosterir.