Iraz Kızlar rüyamda altın gördüm önce küpemin tekini ve bilezigimin tekini kaybediyorum sonra arayıp buluyorum anlamı nedir acaba bilgisi olan varmı ? Hayrolsun inşallah güzel yüreğinizden öpüyorum 🌸💖
kirpapatyasii1 Iraz rüyada bilezik küpe görmek kız çocuğa tam altın çeyrek altın erkek çocuğa yorumlanır kuzum etrafımda çoğu kişi böyle diyor bende inanıyorum çünkü bende kolye ve küpe gördüm kızım olacak 😘🥰
Meliyda Iraz ben en son bekarken kolumda dizi dizi bilezik gördüm evlilik demekmiş bekar icin o sene evlendim 🤣🤣 ama evliler için ne demek bilmiyorum tabirine baksana
Asi_07 Iraz her iki gebeliğim öncesinde hep altın gördüm altın görmek evlat ile yorumlanır diye biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun
Iraz kirpapatyasii1 ağzına eline sağlık canım inşallah benimde sağlık shatli eli ayağı düzgün bir kızım olur hayırlısı ile 🤲🏻 çok teşekkür ederim 🙏🏻💖
kirpapatyasii1 Iraz rica ederim ne demek ☺️rabbim gönlünüze göre versin..sağlıkla sihhatle yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏🥰
Iraz Meliyda amin inşallah 🤲🏻 14 haftalık dün doktora gittim hicbirsey demedi maalesef sağlığına bile bakmadı kalp atışına ve kafa çapına baktı sadce 12 yi gecmissin dedi devlet Hastanesi’nde ikili Dr geçmiş zaten ben 13 de yaparlar diye biliyordum bebek 2-3 gün önde olduğu için olmadı
Aysezey Iraz bende önümde külçe küçle bi sürü görmüştüm. O anki heycanımı anlatamam 😆😄 uyandım çok üzüldüm rüya diye ama meğer hamileymişim