Neden acaba oluyor mu sizede?
Durup dururken iğne batması oluyor ya da bastırıyormuş gibi ağrıyor ama saniyelik oluyor.
Ve bu aralar göbüşüm çok kaşınıyor özellikle göbüş deliğimin çevresi.
Mide bulantısı, baş dönmesi,baş ağrısı şiddetli, göğüs hassasiyeti
Geçen ay adet olmadım. 1 gün oldum sonra afedersiniz kanın k si yoktu yani. Acile gittiğimde beta 0.22 çıktı. Bende birdaha gitmedim.
Rahmimde perde var geçen sene histeroskopi olmuştum ama yine gebelik ve düşükten sonra oluşmuş. Acaba oda yapar mı ağrı? Perdenin bir etkisi var mıdır?
Doktora gitmekten çok yoruldum artık.
Hem maddi hem manevi olarak bittim.
Tam seviniyordum bu ay tüp bebeğe başlarım tekrardan diye perde çıktı başıma. Yaza ertelemek istedim hemde biraz maddiyat yönünden kendimi dahada güvenceye alayım dedim.
Ama manevi yönden de çok bunaldım. Misafirliğe gidiyorum, dışarı çıkıyorum vs. Çoluk çocuk yanaşıyor oyun istiyor. Oynuyorum ediyorum ama bir yere kadar sonra oturup ağlıyorum Rabbime sığınıyorum ama canım çıkıyor. Neden benim evladım olmuyor diye. Biz genç anne baba olmak istiyoruz. Allah ıma dua ediyorum. 🥺
Apartmanda sağım solum üstüm altım çocuklu aileler bakıyorum ister istemez dinliyorum. Allahımmm çocuklara eziyet ediyorlar. Canlarını çıkartıyorlar. Rabbime diyorum ki bu kadar kötü ebeveyn varken neden bize nasip etmiyorsun ben ne günah işledim diyorum ya. Canım çok sıkkın.😭