Esmakartal1 Evet arkadaşlar birşeyi çok fazla istememem gerektiğini aslında bu doğumumla öğrendim gece belimden sırtıma giren ağrılar karnımı kasıyor ve aşırı vajinamda baskı hissediyordum sabaha kadar şiddeti arttı saat 8 de kontrol amaçlı doktoruma geldim çatı muayenesinin ardından 1 cm bile açıklığımın olmadığı ve hiç bir doğum belirtisi olmadığını söyledi daha sonra ultrasona geçti bebeğin böbreğinde genişleme vardı benimde sağ böbreğimde genişleme başlamış üroloji doktoruna yönlendirdi ordaki doktorda bebeğin baskısından dolayı baya genişlemiş acilen bebeğin alınmasını söyledi apar topar sezeryana alındım epidural yapılacağı söyledi ama ben karnımın kesildiğini hissettiğim an çığlık çığlığa bağırmaya başladım ve gerisini hatırlamıyorum daha sonra kendimi odada titrerken buldum yok böyle bi acı yok böyle bi duygu vücudum resmen sıtma tuttu bebeğime bile bakamadım çok kötü bi durumdu şuan yaklaşık 17 saat oldu sezeryan olalı ve her yerim ağrıyor sızlıyor yürürken dikişlerim kopacak gibi hissesiyorum keşke böbrek sancısı çekseydim de bunu yaşamasaydım sezeryan gerekten çok zor ve ağır geldi bana tek tesellim dünyalar minnoşu oğlum onuda kucağıma alırken zorlanıyorum baya çok zor bi hamileliğin ardından çok zor bi doğum geçirdim umarım ki sizin herşey istediğiniz gbi gider benim hapyy mom serüvenim bu kadar kendinize iyi bakın hamişler ❤
Kubrarecep Esmakartal1 allah analı babalı büyütsün sağlıkla tabi sonuçta kolay değil ameliyat neticede biran önce iyi olman dileğiyle
Ozlemsvr Esmakartal1 hayırlı olsun canım da keşke bunu yazmasaydın şimdi bazı anneelrimiz korkuyor boyle şeyler görünce 😕
xwoman Ozlemsvr bence de olumsuz anılar bu denli paylaşılmamalı . herkesin ağrı eşiği farklı . yada anestezi yapan doktoru farklı . kötü anılar ancak doğumdan korkutuyor .insanlar hamileliğin tadını bile çıkaramıyorlar .
Ozlemsvr xwoman valla ben de 33. Haftamdayım şimdiden stres bastı doğum nasil olucak diye.. Boyle şeyler okuyunca bende mi felan diyorum. Tamam annelik kolay değil tabi ama psikolojik olarak insanın kendisini rahat hissetmesi lazım.
Gulay01 Bennsezeryan olmadım ama 14 xmlik kocaman kist ameliyatı oldum aynı sezeryan gibi kesik oldu uyandıgımda regli sancısı gibi agrım vardı hemen hemsireler agrı kesici yaptılar sonra dalmısım biraz ama uyandığımda bir daha hıc agrım olmadı bes saat bekledikden sonrada yürümeye başladım kendim birde evhamlı biriyimdir simdi yakında dogurucam bu ameliyat gibi olacaksa gene sezeryan istiyorum lafın kısası öyle cok korkunc olmuyor cok sükür agrı kesiciler var