Seymabalkara Haftadayım herkesin mutlaka ayakları ödem tutuyor mu? Bir de burun büyümesi diye bişey varmış yaşayan var mı??
Hryedz Seymabalkara herkeste ödem olmuyor benım 1. De olmamıstı 2. De vucudum su tutmaya baslamıs dr tuz ve hamur ısınden uzak durmamı yoksa ödem olusabılecegını soyledı dıkkat edınce de sorun yasamadım
KurabiyeninAnnesi123 Seymabalkara ilk hamileligmde yaşadm burnum kocaman olmuştu ödemden 34 haftaligin yeni yeni ayaklarm ödem topluyor
100924 Seymabalkara 33. Haftayım ayaklarım yine iyi durumda ama ellerim 😂😂 baloncuk oldu ucucak diye korkuyorum
Seymabalkara Sevda33 öyle olunca ne yapıyorsun geçiyor mu sonra? Benim de bazen ellerim çok şişiyor yüzük çıkmıyor..
Sevda33 Seymabalkara Ayaklarimi yüksege tutarak dinlendiriyorum tamamen gecmiyir ama hafifliyor en azindan bnm burnumda sisti ama ellerim iyi burnum ve ayaklar baya sisti
meltembadem Seymabalkara 21. Haftadayım yüzüğü kaç aydır takmıyorum 😂 sıcaklarda ellerim şişiyo gibi hissediyodum en iyisi takmamak dedim çıkardım
Arkeo-kadin12 Ben ayaklarım çok şişince epsom tuzu ile su yapıp en az yarım saat ayaklarımı bekletirdim. Epsom tuzunu araştırabilirsiniz,faydası var 🫶
Seymabalkara Hryedz tansiyonun ve şekerim hep düşük seviyelerde. İlerleyen haftalarda yükselir mi bilmem ama tansiyon düşüklüğü nedeyli tuzu çok da bırakamadım. Normal tuz yerine Mai tuzuna geçtik zararı yok diye duyup bakicaz artık 🤔
Seymabalkara Sevda33 bana da diyorlar burnun büyümüş diye ama bana farklı gelmiyor 😅 teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🌸
Seymabalkara KurabiyeninAnnesi123 her şey tamam çok güzel de burun niye büyüyor hamilelikte 😂😂 hiç bilmiyordum büyüyormuş
Seymabalkara meltembadem ben de sıkınca çıkartıyorum mecbur 😅 yapacak bişey yok hamileyiz zaten evli olduğumuz her türlü belli 😅
[silindi] Benim 20.haftada ayaklarım şişmeye başlamıştı canım, 30.haftadayım uzun süre ayakta durunca şişiyor maalesef, burnum daha büyümedi bakalım 🤣
KurabiyeninAnnesi123 Seymabalkara ödemden ilk hamileligmde çok ödem olmuştum bu hamileligmde yeni yeni ayaklarm ödem toplamaya başladı 34+5 im bu haftalarda ilk hamileligmde burnum yüzümde emanet duruyordu tak çıkar gibi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
babyiscoming_ Seymabalkara 24 haftalığım yaklaşık 2 haftadır falan ayak bileklerim şişiyor fazlaca bide el parmaklarım
Rara Seymabalkara 36+1 günlük bebeğim, bir hafta önce bi anda ödem tutmaya başladım sadece ayaklarım değil bütün vücudum kendimi balon balığı gibi tehlikeyi görünce şişmiş gibi hissediyorum 😂