Wg12 kızlar Hastanedeym şuan Yatisim yapıldı 3cm aciklik var diye Ama sancı bi gelyo bi gidyo Yarn eğer Olmazsa sezeryans gireceğim sizce kendimi zorlamadn direk sezeryana mı gireyim yoksa Suni sancıyla deneyeyimmi
beyza36 Wg12 öncelikle Allah kolaylık versin bir avazda kurtul işallah . Açılman var sancın var ben senin yerinde olsam suni denerim . Açıklık kontrolünde başka yere odaklanın sıkmayın kendinizi
1Cerenarslan1 Wg12 elbet acı çekilecek çok zor olacak belki ama normal doğum deneyemlemekte güzel bir duygu an ve an hissediyorsunuz bende ilk doğumumu suni sancıyla aldım 3 cm ile sizin gibi 4 saatte doğurmuştum belki sizinde kısa sürecek zorda kalmadıkça sezeryan istemeyin bence
atlasinannesi_ Wg12 bol bol squat deneyin hastane merdivenlerinden inip çıkın mutlaka acilmaniz artacaktır sancılarınız da siklasacaktir
Wg12 Bana akıl verin lütfen bi yandanda Boş sancı çekip Sezeryan olmak istemiyorum yani suni sancı verirler olmaz Normal yine Sezeryana derler ve ben çok yıpranırsam diye düşünüyorum
Wg12 Smysr elimden geldiğince yapmaya çalışayım dimi Ya Alttan 2 defa muayene edildim bugün aşırı canım yandı Öyle böyle değil korku sardı
Smysr Wg12 açılma olmasa hiç uğraşmadan sezeryan denebilirdi ama 3cm olmuş bile aksi bir durum yoksa zaten normal doğumu zorla sonucu düşün hep, sagsalim kucağına alırsın inşallah 🌸
Wg12 Smysr Aminnnn inşallah çok sağolun içim bi nebzede olsa rahatladı sonuna kadar deneyeceğim umarm başarabilirim 🙏
Wg12 beyza36 Elimden geldiğince deneyeceğim herşeyi umarm olur sancımn artmaması canımı sıktı biraz İnşallah Gelir Biran önce 🙏
Wg12 1Cerenarslan1 ayyy bana Güven verdiniz Özgüvenim gitmişti Biraz Sancım az diye Sayenizde Deneyeceğim inşallah Dediğiniz gibi bende Yapabilirim 🙏🙏
duyguliva74 Bencede normal yapabilirsen o kadar iyi olur senin için benim de suni sancı vermişlerdi 3 saat içinde doğum yaptım yavaş yavaş açıldı benimde
Wg12 duyguliva74 inşallah Benimde Açılır O kadar istiyorum ki Devaminn gelmesini Acılı bir yol Ama Sonucunu düşünmeye calsyorum ✨
Wg12 atlasinannesi_ plates topunda yaptım baya hareket squat falanda Doktor Dikkatli yap dedi Suyun gelmesin Açılma olmadan suyunun gelmesi işimize gelmez dedi dikkatli dikkatli yapmaya calsyorum biseyler Şimdi uzandm briaz İnşallah Sıklaşır sancım
Nananan Wg12 3 cm açılmaylâ suni sancı aldım bende açılmam kolay oldu sancin geldikçe desteklemeye çalış çömel yürü plastes topuna otur ve her sancı gelmesinde ikin baktın olmuyor seseryani tercih edersin hayırlısıyla gelsin bebiş
Adensu_ Dualarim seninle canim, 3 santim olduysa digeride gelir sabret! Seseryan son care olsun, kendine güven.. evet canin yanicak ama emin ol degicek🤍 Rabbim kolaylaştırsın. Bir nefeste kurtarsin insallah🥺🤍
Nacyax Wg12 Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah eğer açılman varsa bol bol hareket et kapıya bi çarşaf asıp ona tutunarak çömel çok faydası oluyor aksak yürüyüş yap merdiven inip çık Allah ın izniyle açılman rahat olur salatalık hurma da açılmaya iyi geliyormuş Rabbim kolaylık nasip etsin inşallah😍💕