xJade Zehranisa25 Ben eldiven takmayı çok düşünmüyorum ellerini keşfetmesi için. Eldiven takmanın çok iyi olmadığını duymuştum bir kaç yerden. Tecrübeli anneler yazarsa çok iyi olur bende merak ettim 🤗
umrumdadegil Zehranisa25 1 aylık bile değildi bıraktım. Geç olmadan bırakın çünkü ellerini keşfetmesi gerekiyor. Zaten eldiven takmak çok da iyi bişey değil
Guzelanne56 Zehranisa25 40 ı cıktı tırnaklarını kestım bıraktım eldıvenı bu sefer yarı kırkından sonra bırakıcam kesfetmesı ıcın 15-20 gün yeyerlı
basakc36 xJade takmasakta olmuyor ki bugün iki saniye çıkardım banyo yaptıracaktık o ara çizdi kanattı içim gitti 🥲
umrumdadegil Zehranisa25 aynen bırak bebişin artık ellerini keşfetsin dokunsun istediği gibi her yere😍
xJade basakc36 Ben törpü aldım ama daha başıma gelmediği için bilmiyorum tecrübem yok bakalım ben ne yapacağım. inşallah çizmeden halledebilirim. 😀😀
Zuhalsebu basakc36 canısı şu doğal stickler var ya çizik için onlar hemencik iyileştiriyor acıyı da çok güzel alıyor🌸
myavocado Zehranisa25 ayyy takmayın bence artık, 10-15gun filan takmıştım, sonra tırnaklarını törpü yapıp bıraktım takmayı, çünkü elleri ile keşfedecek çevresini. Şimdi bebeğim 75 günlük artık oyuncaklarını kavrıyor eli ile
Elzemm_ Zehranisa25 bence çok bile takmışsın bırak eliyle kesfetsin herşeyi tırnak uzunluğuna dikkat et yeterli
Zuhalsebu Zehranisa25 kızımda bir süre taktım sonra takılmaması iyi diye duyduğum gibi bıraktım 40ına filan geliyordur. Oğlumda hiç takmadım, tırnaklarını kestim yüzü hiç çizilmedi. Kızımda acemilik tam kesemedim sanırım ne kadar kessem de eldiven de taksam kendini çizmişti yine de.