Elftrk canım ben 6.12.18 de bebeğimi kucağıma aldım sana neet bir liste veririm ama inan bu bebekten bebeğe bile değişiyor ( mesela kusan bebek için kıyafet sayısınu arttırmak gerekiyor)... benim sana tek ve en önemli tavsiyem aman herşeyimiz olsun diyerek kulağına gerekliymiş gibi gelen herşeyi almaman... ben o hatayı yaptığım için söylemek istedim ... malum her yanımız mağaza avm eczane internet desen yok yok 2 günde kapında... minimum düzeyde tut aldıklarını... bebeğin doğsın Allahın izni ile... zaten sen teker teker ihtiyaç hissetmeye başlıyorsun bazı şeyleri o zaman almak inan bana en mantıklısı... şöyle deyim herkes bana 0 3 ay çok alma yenidoğan alma dediler çabuk küçülüyor dediler bende almadım 2 tane hastane çıkışı ile eve bi geldik 0 3 ay içinde yüzüyor çocuğum... inan battaniyeye sarıp beklettim kızımı babamız gidip 4 5 tane tulum aldı eve geldi yıkadık kuruttuk makinede giydirdim... 48 günlüğüz evet darlanmaya başladılar ama bebek bu zaten bir tulumu 3 ay giysin üzerinde eskisin gibi bir beklentimiz yoktu... şimdi yavaş yavaş boyuna kilosuna göre zevkimize göre alıyoruz....
Kıyafet dışı şiddetle tavsiye edeceğim şey.... ter bezi ağız bezi altını yıkadıktan ve banyodan sonra havluya geçmeden havlu niyetine kullanmak üzere metre işi müslin bez.... emici kullanışlı hele yaz bebeklerinin battaniyesi bile olur... baby me pofuduk alt açma bezi on numara bebeğin altını açıp üzerinde havalandırabilirsiniz ben saf zeytinyağı kullandım bebeğime şükürler olsun pişik sorunu hiç yaşamadık kış olmasına rağmen altını sık sık havalandırıyorum sizin yatak yorgan batmasın açısından yaz daha avantajlı açın altını acaip mutlu oluyorlar zaten rahstladıkları için bunun üstünde yuvarlansun havalansın sonra yıka lavaboda sür zeytinyağını oh mis 😊😊💜🤣