Hatice-1233 On buçuk aylık gazı var kaka yapmakta da zorlanıyor bu gün böyle oldu normalde yapardı üç güne bi ama bu gün sürekli karnını gerip ağlıyor mamanın içine zeytinyağı katıyorum başka ne yapabilirim
Guzelanne56 Hatice-1233 sanırım kabız olmus çok zorlanıyorsa doktorunuz belki rahatlasn dıye bısey tavsiye eder. Karnına masaj yapın bol bol
Hamide_00 Hatice-1233 bebek yağıyla zeytinyağıyla karnına masaj yapabilirsin cnm ya da kulak çöpünü zeytinyağı batırıp bebişin poposuna uyarı verebilirsin hafiften acıtmayacak şekilde böyle yapan oluyor
Hatice-1233 Guzelanne56 masajdan sonra ağlamaya başladı zaten sütü sulandırmadan direkt vermiştim ondan olabilir mi kabızlığı
Hatice-1233 Guzelanne56 metsil gaz damlası var onu icirdim yatırdım inşallah rahat uyur yarın bir doktora gideyim bari
Guzelanne56 Hatice-1233 eğer ki normal süt berdıysenız malesef o yapar çünkü 1 yaş altı bebeklerı rahatsız eder vermemenız gerekıyor gaz sancısını o yapmıstır
Hatice-1233 Guzelanne56 içimin sütüydü eşimin eczacı bi tanıdığı var mama alırken demiş sütü direkt verebilirsin ben veriyordum diye verdim dün aksam verdim karnına masaj yaptım sonrası yırtınarak ağladı
Guzelanne56 Hatice-1233 bır daha verme canım 1 yaştan önce vücut onu tolere edemez sorun olur böyle rahatladıysa bı sorun olmaz rahat rahat uyusun bebiş