ayseheyecanli Kremler ,yağlar vs zor geliyor biraz geciktirmek istiyorum ama çatlak görenlere sormak istiyorum kaçıncı haftada cildinizde çatlak gördünüz ? Geç mi kaldım bilmiyorum ? Krem mi sürdünüz yağ mı ?
Guzelanne56 ayseheyecanli 2 bebegımde de catladım ne zaman catladım bılmıyorum ama bı baktım mor mor çizgi saldım çayıra valla
Mhtpdrmz06 ayseheyecanli ilk gebeliğimdem kalma gönek deliğimin üstünde bikaç çatlak var. 32 haftalığım şuanda da. İlkinde de ikinci gebeliğimde de kullandıgım tek şey aloa veralı bebek yağı. Başka hiç bir yerimde çatlak olmadı. Kuzenimede doktoru önermiş o söylemişti bana sağolsun cok işime yaradı.
Ayaz_Aybars_mom ayseheyecanli 24.hafta 2.gebelik haritaya dönmüş bir göbüş diyeceklerim bu kadar 🤭🤣 bebeğimden önemli degil sonuçta her izi bize birer hatıra
ayseheyecanli ayse5487 üzüldüm.. :( olsun siz yine de sürmeye devam edin diğer bölgelerinizi koruyun kalça ,simit bel bölgesi vs kaçıncı haftadasınız ?
ayseheyecanli Guzelanne56 ikisinde de ayrı ayrı mı çatlanıyorrrrrr ay bunu hiç düşünmemiştim 1. De gerişmiş cilt zaten alışmış olması gerek miyor mu ?
Rabisssh İstediğini sür genede çatlıyosun ben öğrendiğim ilk andan itibaren kullandım kaç paket bitirdim çatlak yağı bilmiyorum ama çatladım genetik biraz galiba
ayseheyecanli Rabisssh evey öyle diyorlar çatlayan 5.Ayda bile çatlıyormuş o kadar erken başlıyo mu çatlamaya insan
ayse5487 ayseheyecanli 23+3 daha bilmiyorum çok modum düştü çok erken daha sanki ilerleyen haftalarda düşünemiyorum 😔
Guzelanne56 ayseheyecanli yok valla 2. Bebegımde çatlak olmayan yerlerım catladı suan bende catlamam sanıyordum ama öyle olmuyormuş🥹😂
ayseheyecanli Mhtpdrmz06 aaa hangi marka acaba bizimle de paylaşır mısınız ? Ben bio oil yap ve lierac krem aldım
ayseheyecanli Mhtpdrmz06 kaçıncı ayınızdan itibaren kullanmaya başladınız peki sürekli hergün sabah akşam sürenlerden misiniz ?
Mhtpdrmz06 ayseheyecanli johnson baby nin yeşil kapaklı aloa veralı yagı canım. Doktoru istediğin kremi kullan ama en faydalısı bunu kullanmak emin ol demiş bende hala onu kullanıyorum. Hatta bu sefer kalçama göğüslerimede sürüyorum çatlamayım diye. Ben tavsiye ediyorum zaten bebek yagı zararı olacak birşey değil. Akşam yatarken sürüyorum mis gibi
Mhtpdrmz06 ayseheyecanli aslında ilk karnım çıkmaya başladığımda düzensiz kullanıyodum 6 aydan sonra her banyo sonrası sürmeye başladım son bir, birbucuk aydırda evet hergün sürüyorum. Günlük rutinime ekledim zor gelmiyo artık ya sadece akşamları sürüyorum zaten nemli kalıyo vücut sabah akşama gerek duymuyorm bir yeterli bence
Himommy Genetik mi yoksa kremden kaynaklı mı bilmiyorum ama bende 30 haftalık olucam neredeyse lierac krem kullanıyorum henüz hiç çatlağım olmadı
ayseheyecanli Himommy süper ne zamandır kullanıyosunuz peki ? Genetiğin de etkisi büyük ailede anne çatlamamışsa sizinde çatlama oasılığınız düşük oluyormuş
Mhtpdrmz06 ayseheyecanli Hayır canım bu yağdan bahsediyorum market, eczane her yerde bulabileceğin bir ürün
Himommy ayseheyecanli hiç sormadım çatlayan var mı diye 😂 ben 4. Aydan beri kullanıyorum ama çok düzenli kullanmadım özellikle son 1.5 aydır düzenli kullanıyorum şuan 7.5 aylık hamileyim
ayseheyecanli Ayaz_Aybars_mom ilkinde de 24 lerde mi çatladınız peki krem yağ vs kullanmanıza rağmen mi çatladınız?