Sevde12
gecegunesim ben 25 yaşındayım 1 tane 3 yaşında çocuğum var evlendikten 3 sene sonra oldu tedavisiz normal oldu tıpta yok ama göbeğim düşmüşmu diye baktırdım göbeğimi cektirdim Dr lar bilmez bunu eskiden dönemdeki bayanlar iyi bilir bunu ben çok zorluklar çektim internette çok araştırdım birtane YouTube de dilek ebe diye birinin vidosunu gördüm ve bunu uyguladım çok yararlı oldu sabırla bekledim ümitsizdim hep eşim destekledi beni çok üzülüyordum ve o dilek ebe ikizlere hamile onun dediklerini hep yaptim hormanlarimi dengelemek için aslan pençesi ve hayit otu çay içtim içtim ari sutu bal polen yedim yumurta rezervelerini iyi geliyor böylelikle oldu ama simdi 2.olmuyor bende çikolata kistide var ameliyat oldum 7 cm di aldı ve tüplerimi bağladı yumurtalara zarar gelebilir diye yumurtalarım toplanip tüp bebeğe yonlendirdi Dr 3 tane embriyun çıktı saglam ve şimdi yine yenilemiş ve 6 cm rahim şekil bozukluguda var bende transferim yarim saatu geçkin sürdü donenmecli şekilde rahimi zor buldular bulamadilar ilk transferim düzensiz oldu ondan negatif oldu busferki çok iyi oldu uzun sürdü ama doktorum bile benden çok ümitli